Annons

Budgettips: Söt mjölkkanna

Ikväll är det jag och soffan plus bok = sant. Men innan jag virar in mig fullständigt i min pläd tänkte jag bjuda på ett kombinerat budgettips samt ”avbock” från min önskelista anno augusti. För titta vad jag köpte häromveckan. Den där söta lilla mjölkkannan från H&M Home. Priset? 59,50 kr. Ett riktigt budgetkap! Och en alldeles perfekt kompis till en kopp varmt te när man ska kura skymning i höstmörkret. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Martin skriver:

  En mjölkkanna är perfekt! Man kanske inte kan tro det men hovmästarkaffe bestående av White Russian lurar ögat.

 • Anna skriver:

  Fint ??

 • Och fint fångad på bild!
  Stor kram
  Anette

 • Sandra skriver:

  Måste bara säga att jag älskar din blogg. Känner mig vilse i inredningsvärlden men får oerhört mycket inspiration. Ett stort ha-begär tack vare så snygga bilder. Tack för en superbra blandning av allt!

 • Marianne skriver:

  Er det lyset fra et ildsted? Jeg er takknemlig for alle tips.

 • Liza skriver:

  Åh, vilken söööt mjölkkanna! Tack för tipset! Detta är absolut något som jag skall investera i!
  Det är så himla tråkigt att behöva ta fram mjölkpaketet när man har vänner över på en kopp kaffe!

 • Amanda skriver:

  Vad snygg den var, stilren! 🙂

 • Riktigt söt! Så mycket trevligare än ett mjölkpaket!
  Ha det så skönt i soffan! 🙂
  Kram Malin

 • Ninni skriver:

  Vilken gullig kanna! 🙂

 • Lisa @ Duttis skriver:

  Åh den var ju så söt, hur kan jag ha missat den under alla mina timmar på H&M-appen? Får ta en noggrannare titt och klicka hem en tror jag!

 • Helen skriver:

  fin kanna…..men finast av allt är bilden! Kan riktigt känna "myset" genom dataskärmen. Längtar hem till min egen soffa nu!

 • Anonym skriver:

  Men jaa, tack för tips! Har letat efter just en liten söt kanna att ha på kaffebordet. Tänkte ge mig ut och spana på loppisar men denna var också himlans fin. Och från HM beställer man ju rätt så ofta ändå så då kan ju en sån här slinka med också 😉

 • Anonym skriver:

  Fin 🙂

 • biggeros skriver:

  Så gullig och billig!! H&M har fina saker?

 • Thea skriver:

  Åh vad fin!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.