Annons

Budgettips: Mortel av granit på Ica

När jag springer genom Ica för att handla middagsmat förväntar jag mig inte att jag ska göra några inredningsfynd direkt, men ibland blir man överraskad. Jag har ingen bra miljöbild dock, så en frilagd får duga. Missa inte denna fina mortel av granit som just nu är på kampanjpris för ynka 149 kr! Bästa ingrediensen i ett köksstilleben. Älskar när man kan fynda ordentliga grejor i naturmaterial. Dagens tips!
Foto: Icahemma.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sådana fina fynd hittar jag aldrig i min matbutik, på tiden att jag byter till ICA 🙂
  Kram Anette

 • Emelie skriver:

  Supersnygg! De bästa fynden gör man oftast på oväntade platser. 😉

 • Mycket snygg! Är själv på jakt efter en mortel. Ska spana in den 🙂

 • Malin skriver:

  En mortel är ju helt underbar att ha i köket! Tyvärr kan de va ganska dyra så jag är glad att jag fick min i present ^^

 • Amanda skriver:

  åh, vilket fynd! Precis vad jag behöver just nu också, en ny mortel, ska genast springa förbi Ica på vägen hem! 🙂

 • Anonym skriver:

  Å tack gör tipset 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.