Annons

Budgettips: Lång TV-bänk eller förvaringshylla

Jag har länge varit på jakt efter en låg och långsmal bokhylla till arbetsrummet och blev förtjust när jag såg den HÄR nya TV-bänken i IKEA’s serie VITTSJÖ. Om man ställer ihop flera på rad kan man skapa en riktigt lång förvaringslösning. Finns i svart eller vitt utförande. Priset? 339 kr stycket. Sicket kap!
Foto: IKEA Livet Hemma Styling: Pella Hedeby

Kategorier:

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Sån borde man skaffa, snygg låg förvaring har jag spanat efter länge!
  Titta gärna in på min blogg, http://juliasundvall.spotlife.se

 • Uj, oj, åh, riiiiiktigt snygg sak! Inte alls IKEA-stilen. Härligt och underbart! Kan tänka oss den som en lågt sideboard överallt,på kontoret med… Avställningsytor är alltid bra. Vi får nog ordna tre sådana på rad, mycket snyggt.

 • Klara skriver:

  riktigt fin! ser verkligen inte ut som ikea, utan något dyrare. Vad är den i för material?

 • Hanna skriver:

  så snyggt!

 • Fru Minimalist skriver:

  Jag gillar smarta förvaringslösningar och att en tv-bänk eller bokhylla inte måste användas för det den är tänkt till!
  När vi fick barn tidigare i år behövde vi göra plats för spjälsäng i sovrummet men ändå inte bli av med för mycket förvaringsutrymme för kläder. Det slutade med att vi tog bot vår tv-bänk och ersatte den med två låga vita Malm-byråer med en glasskiva ovanpå för att få lite "tv-bänks-känsla".
  Här finns ett par bilder på resultatet:
  http://minimalisterna.se/forvaring-i-minimalisternas-vardagsrum/

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *