Annons

Budgettips: Lång TV-bänk eller förvaringshylla

Jag har länge varit på jakt efter en låg och långsmal bokhylla till arbetsrummet och blev förtjust när jag såg den HÄR nya TV-bänken i IKEA’s serie VITTSJÖ. Om man ställer ihop flera på rad kan man skapa en riktigt lång förvaringslösning. Finns i svart eller vitt utförande. Priset? 339 kr stycket. Sicket kap!
Foto: IKEA Livet Hemma Styling: Pella Hedeby

Kategorier:

Kommentarer

 • Julia skriver:

  Sån borde man skaffa, snygg låg förvaring har jag spanat efter länge!
  Titta gärna in på min blogg, https://juliasundvall.spotlife.se

 • Uj, oj, åh, riiiiiktigt snygg sak! Inte alls IKEA-stilen. Härligt och underbart! Kan tänka oss den som en lågt sideboard överallt,på kontoret med… Avställningsytor är alltid bra. Vi får nog ordna tre sådana på rad, mycket snyggt.

 • Klara skriver:

  riktigt fin! ser verkligen inte ut som ikea, utan något dyrare. Vad är den i för material?

 • Hanna skriver:

  så snyggt!

 • Fru Minimalist skriver:

  Jag gillar smarta förvaringslösningar och att en tv-bänk eller bokhylla inte måste användas för det den är tänkt till!
  När vi fick barn tidigare i år behövde vi göra plats för spjälsäng i sovrummet men ändå inte bli av med för mycket förvaringsutrymme för kläder. Det slutade med att vi tog bot vår tv-bänk och ersatte den med två låga vita Malm-byråer med en glasskiva ovanpå för att få lite "tv-bänks-känsla".
  Här finns ett par bilder på resultatet:
  https://minimalisterna.se/forvaring-i-minimalisternas-vardagsrum/

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.