Annons

Lookalikes: Kuddar med växtprint

Lika förtjust som jag blev i Linums nya kollektion för hösten (och satsning på snygga pressbilder med attityd) lika förvånad blev jag när jag såg den nya kudden Stilwell i deras höstsortiment. För känns inte det mönstret igen? Jag tycker den påminner väldigt mycket om Svenskt Tenns klassiska Celotocaulis som ritades av Josef Frank redan på 1920-talet. Eller vad säger ni om de här, lika som bär?
Bild 1: Svenskt Tenns kudde i mönstret Celotocaulis, 40*40 cm. Pris från 1100 kr
Bild 2: Linums nyhet Stilwell, 50*50 cm. Pris 279 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Anders skriver:

  Oj, ja det råder väl ingen tvekan om var de har fått sin "inspiration" ifrån… 🙂 Men Linums variant är nästan snyggare.

 • Felicia skriver:

  Himmel så pinsamt!! Trodde Linum höll sig för goda för uppenbara plagiat…

 • Den missade jag, inte bra, inte bra 🙁
  Synd på en annars fin kollektion.
  Kram Anette

 • Karoline skriver:

  Oj, det där var INTE ok

 • Emma skriver:

  Nu har jag sett! Min förra kommentar postade jag före detta inlägget. Morgonuggla ibland…;)

 • bella skriver:

  inte okey.

 • Hanna skriver:

  Nej det där är inte okej!

 • Anonym skriver:

  oj då, det var ju inget vidare bra!

 • Marie skriver:

  Oj, vad trist! Älskar den från svenskt tenn! 🙂

 • Anonym skriver:

  PIN!! Men fina är dem..!

 • Anonym skriver:

  Jag tror jag gillade den billigare bättre faktiskt, även om det inte är okej att härma.

 • Josefin skriver:

  Lika som bär är även H&Ms och OyOys bilmatta: kolla min blogg! // Josefin!

 • Catharina skriver:

  Stilwell eller Steal well ?

 • Linn skriver:

  Tycker inte de var superlika, olika mönster men samma typ av blad.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.