Annons

Hemnetgodis på Ljusterö

Jag höll på att sätta frukostbrödet i halsen när jag läste DI Weekend imorse och den här bostadannonsen dök upp. Dra mig baklänges och ge mig syrgas vilket hus. Ritat av Tham Videgård, byggt i betong med både gästhus och bastu och en alldeles fantastisk utsikt över  Gälnan. Låt mig presentera Solbacksvägen 12 på Ljusterö. Lite lördagsgodis för ögat. Fler bilder hittar du HÄR!
Foto: mäklaren Sjönära

Kategorier:

Kommentarer

 • Louise skriver:

  Kul, det är jag som fotat och stylat. IG louise_athome

 • Underbart hus i fantastisk miljö!
  Kram Anette

 • Verena skriver:

  Men åh vilket härligt ställe!

 • Linda skriver:

  Fantastiskt fint och väldigt speciellt!
  Gälnan skulle jag dock mer kalla fjärd, snarare än sjö 😉

 • Och vilket tjusigt hus!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.