Annons

Formex hösten 2015: Trendrestaurangen Nordic Essence

Nästa steg i Formexrapporten, det obligatoriska stoppet på årets trendutställning / restaurang i B-hallen. I år var det Jan Rundgren som satt samman de trendpodier som visade upp ett urval av produkter från mässan. Om det inte vore för att jag vet att många förväntar sig ett inlägg från den ytan så hade jag gärna hoppat över att publicera de här bilderna. De kliar nämligen lite i mina ögon. Personligen tyckte jag att det var alldeles för rörigt (förutom att utställningen bjöd på tydliga kulörtrender: grönt, vinrött, blått och grått i kombination med trä). Det mörkgröna kaklet kändes dock lite kul, här i form av en tapet från Scandiwall. Men, men. Smaken är ju som baken. Kanske hittar du något du gillar? Scrolla och kolla! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Jag håller fullständigt med. Men åååh vad jag fick ha-begär till Mia Cullins fina flätade läderpall som skymtar i bild.
  Kramar

 • Anette skriver:

  Håller fullständigt med. Och med den förhandsbeskrivningen som gavs hade jag förväntat mig mer köksinspiration och var katten var inspirationen för det dukade bordet?
  Kram Anette

 • Fru Minimalist skriver:

  Oj, rörigt värre. Nästa år får de satsa lite mer på feng shui och minimalism! 🙂

 • Åsa skriver:

  Blir mest nyfiken på det svarta äpplet och päronet.
  Vem har gjort dessa?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.