Annons

Dagens kontor – filminspelning

Inlägget innehåller reklam för Ballingslöv och egen verksamhet

Hej och välkommen till mitt kontor. Såhär har det sett ut på Spinneriet idag. Vad vi håller på med? Jag spelar in en reklamfilm med Ballingslöv och Attractionfilm samtidigt som ett annat team har hyrt vår studio för att ta badrumsbilder för våren 2016. Kreativt kaos. Mitt bästa stalltips om du känner dig manad att jobba som inredningsstylist (eller bloggare)? Träna på att andas lugnt i stressiga situationer, lär dig balansera ett detaljorienterat kontrollbehov med en lagom dos låt-gå-attityd och lita på att det mesta löser sig bara du jobbar med bra folk. Så se till att omge dig med härliga, kompetenta och inte minst peppiga personer – i alla led. Tack teamet (och Bodil och Stil&Rum) för en riktig racer-dag på jobbet!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kommentarer

 • Så spännande, ser fram emot att få se det färdiga resultatet.
  Är säker på att det blir 100% kvalitet, som alltid när du är i farten Frida!
  Kram Anette

 • Sofia skriver:

  I ditt inlägg om glasmontern skrev du att det var en artikel från HM Homes designchefs hem i Elle Decor. Jag blev väldigt nyfiken och skulle gärna köpa numret, vet du möjligen vilket nummer det var? (Elle Decor verkar finnas i amerikansk o italiensk version) Stort tack!

 • Frida skriver:

  Sofia: Jag lånade bilderna via en pinterest-länk som angav Elle Decor som källa och efter att ha spårat korten på djuplänk hittade jag denna webbaserade artikel. Kanske kan vara ett tips om du vill se mer/lista ut vilket magasin av Elles internationella titlar det handlar om:
  https://nordicdesign.ca/a-serene-and-warm-sanctuary-with-a-swedish-charm/

 • Frida skriver:

  Till Sofia igen: Du, jag drog precis av plasten på senaste numret av svenska tidningen Residence och vad skådar jag där om inte detta reportage, om H&M Homes designchefs hem. Löp och köp! Superinspirerande bilder.

 • Sofia skriver:

  Tack snälla Frida för hjälpen!! Bästa tipset, det ska spanas in!

 • Kreativt kaos är något vi alla är i behov av! 🙂

 • Låter kul! Och bra tips där!
  Det är väl alltid bra att "Face the fear" då utvecklas man även om det kan vara jobbigt när man utsätter sig för det :-).
  Ska bli kul att se resultatet!
  Kram Malin

 • Fru Minimalist skriver:

  Har du testat box breathing? Det ska tydligen göra under när du är stressad. Googla och se om du fastnar.
  MacBook Pro – bästa datorn någonsin? Är glad jag lyckades övertala Herr Minimalist om en sådan för ett par år sedan, även om det satt långt inne…
  https://minimalisterna.se/varderingar-som-forandras-over-tid/

 • seventeendoors skriver:

  Sååå fint. Skulle vilja ha det där bordet här hemma. Hemmabygge har jag för mig!?
  Och bästa tipset är alltid som du skriver, att omge sig med rätt folk!
  Kram
  Ulrika

 • helena skriver:

  Jag vill också ha ett sånt bord. Har precis köpt 6 sjuan stolar men hittar inget bord jag tycker om. Är det hemmabygge? How do I do?
  Älskar din blogg!

 • Trendenser skriver:

  Det är köpt på Östling Schedin, inget hemmabygge. De har ett liknande som står i deras butik just nu. Skynda dig att ta kontakt med dem!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.