Annons

Min önskelista för juli

Som bloggtraditionen bjuder innebär ny månad också ny önskelista. Här kommer min dito för juli och som ni ser andas den salta vindar, sol och ledig tid. Jag drömmer om lättare och luftigare kläder, bokläsning och bad. Och en tomt och en tall. He he. Inget mer komplicerat än så. Högt och lågt. Sommaren, bring it on!
1) Jag är inte särskilt ”boho” i min klädstil resten av året, men som en kompis sa häromdagen ”det tar du tydligen igen på sommaren!”. Just nu är jag väldigt inne på vida byxor, långa kjolar och jo.. till och med slitna jeans. Jag fyndade den här fina kaftanen från Lindex häromdagen, så den önskningen är väl redan att betrakta som avbockad. 2) Vi letar ju helg-hus-tomt på västkusten. Ett projekt jag misstänker kommer att ta flera år, men om den perfekta platsen dök upp just nu skulle jag inte tveka en sekund. Vi vill inte ha något tidskrävande renoveringsprojekt när vi är lediga så en välplanerad liten sak med utsikt mot vattnet vore drömmen! 3) Jag har läst om den här boken varje semester, de senaste tre somrarna och i år lär inte bli ett undantag. Supernova av Marika King är mitt bästa boktips för lat sommarläsning. Chick-lit med viktigt budskap till kvinnor i karriären. Läs den! 4) Totême Biarritz Towel i blått känns mindre smutskänslig än den grå. Vill ha. 5) Och jag har blivit närmast besatt av tanken på en tyglad tall till vår uteplats. Hittade ingen bra referensbild på det träd jag kärat ner mig i men tänk Bonsai modell utomhuskruka. Fick dock hicka när jag vände på prislappen hos handelsträdgården så jag ber en bön till Rea-Guden och sommarutförsäljningen i slutet på månaden. 6) Sist men inte minst säg hej till mina nya favoritsandaler. Jag köpte dem när vi surfade i Frankrike i våras och blev så himla glad när jag såg att de går att köpa från Sverige. Jag vill ha ett par i svart också. Vis av erfarenheten är det ju lika bra att köpa fler av samma när det kommer till tidlösa sommarskor – de tenderar ju att bli slitna efter en säsong. Dagens tips! 

Kategorier:

Kommentarer

  • unicorni skriver:

    älskar sandalerna!!

  • Anonym skriver:

    Sandalerna ser helt perfekta ut! Älskar dem verkligen!

  • Hannah skriver:

    Tack för boktipset!!

  • sandra skriver:

    Är också gärna mer "boho" under sommaren. Tycker det känns helt i sin ordning 😀

  • seventeendoors skriver:

    På väg till bokhandeln! Tack för tips!
    Fortsatt fin sommar!

  • Anonym skriver:

    Superfina sandaler!!

  • Angelica skriver:

    Din önskelista för juli ser ut som min. En härlig sommar helt enkelt! 😉

  • Ann-Sofie skriver:

    Vilja fina skor! Vart hittar man dem?
    Försökte läsa i bilden vilket märke men lyckades inte tyda. 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.