Annons

Min dag i bilder

Imorgon är det fredag och min officiella semester tar vid. Alltså ingen bloggsemester då (hence to nyårslöftet och rådande omständigheter), utan mer en ledighet från förpliktelser och inredningsuppdrag. Det betyder att jag kommer behöva dryga ut min ordinarie bloggrepertoar med lite fler foton från min vardag (inemellan söndagssummeringarna, lika-som-bär-tipsen och de ”vanliga” kategorierna) för att fylla mina bloggveckor. Ny sommarvinjett = Min dag i bilder. Hoppas ni gillar!
Imorse ringde väckaren kl 06,00. Ett inspirerande uppdrag i Borås stod på schemat och jag laddade med min favoritfrukost just nu: surdegsknäcke med klippt gräslök från egen pallkrage. Mums!
Bakom den här porten hände det grejor. I höst kommer jag nämligen att försöka bjuda på lite fler egentagna hemma hos reportage. Först ut i det konceptet kommer bli… 
Ulrika och Pontus (vars hem jag faktiskt besökte första gången redan 2008!). Ulrika är för övrigt designchef på Ellos hem och en superhärlig person. Ni kommer gilla hennes stil!
Medan Bodil fotade så ömsom intervjuade jag Ulrika, ömsom jobbade undan diverse sistaminutenfix inför kommande lediga veckor. Från och med imorgon stänger jag ner mailen. Barasånivet.
Efter en varm och svettig hemresa modell bilkö förbi seriekrockar längs Boråsvägen väntade en snabb middag med familjen innan det var dags för… årets kvällsdoppspremiär! Badkostymen har nu intagit hedersplats. Om vädret blir som ifjol kommer våra kvällsutflykter bli en återkommande tradition, varje badbar kväll. Mitt sommarlöfte inför juli 2015? Att göra mer av sådant som jag tycker är roligt och försöka ha det lite mer härligt i livet. Kan vi inte lova varandra det allihopa?
Foto: Frida Ramstedt (och Bodil Bergqvist har tagit bilden på mig), Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna Hulander skriver:

  Lovart! Bad och vattenkrig har jag checkat av idag också… Ha en skön semester nu! Kram Johanna

 • mark skriver:

  great pics!

 • Marie skriver:

  Ååååh, dina byxor! Vart hittar man dem?

 • Emma skriver:

  Så roligt med fler "hemma hos"-reportage! Ser verkligen fram emot det.

 • Nina skriver:

  Absolut det kan vi lova varann! 🙂 Härliga sommarbilder! Ska bli intressant att se de nya hemma hos reportagen senare! Ha en fin sommar, trots allt ledsamt du skrivit om! Take care!

 • Hanna skriver:

  Åh vad kul med mer "hemma hos"! Bra komplettering:)

 • Tant Johanna skriver:

  Bra Frida!
  Vad annars ska man göra med livet liksom? Lika bra att ha det lovely så längre det varar. Kramar J

 • Alexandra skriver:

  Härlig och så bra inställning. Ibland måste man bara
  få vara på sin semester. Och inredning och inspiration
  får man ju bara genom att titta på vår vackra natur. Att
  sedan ta alla goda roliga och vackra minnes bilder
  tillbaka efter semestern ger så mycket mer kraft
  och energi.
  Bra gjort logga ut och njut, trevlig semester.

 • Ulli skriver:

  Undrar också över de fina byxorna!?? Varifrån?

 • Trendenser skriver:

  Det är en jumpsuit från Tiger

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.