Annons

Lookalikes: Träkrokar

Jag hajade till när jag fick se de här nya krokarna från Granit (kommer i butik till hösten) Spinner de inte på populariteten för Muutos Dots som blivit lite av en modern klassiker i många skandinaviska hem? Stora runda träknappar i olika storlekar som är fina att sätta som ett oregelbundet mönster på väggen. Jag har själv Muutos dito, som ni kanske såg i mitt förra inlägg. Vad tycker du om de här, är de inte lika som bär? 
Bild 1: Muutos krok Dots, säljs styckvis för 159 kr/st eller i set om 5 st för 995 kr 
Bild 2: Granits nya träkrokar (i butik i höst) 5 cm och 9 cm i diameter. 59 kr/st resp 79 kr/st

Kategorier:

Kommentarer

 • Absolut, lite mjukare de ena bara. Sedan är det svårt att ta patent på en plutt… : )

 • Ellen skriver:

  160 spänn för en träplutt? Rimligt…

 • Louise skriver:

  Väldigt lika, ja! Men fina båda två! 🙂

 • It's Design skriver:

  Väldigt lika, snyggt dock med den lite "råare" från Granit. Titta gärna in hos oss för hundratals andra knoppar, handtag och krokar.

 • Andreas skriver:

  Håller med Ellen. Att Granit säljer dem för 60 eller 70 kr är inget annat än en frisk fläkt. Att ta 159 pix för en knopp av trä är en förolämpning mot alla oss som haft mer än en lektion i träslöjd.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.