Annons

Lonny Mag

Förra sommaren tipsade jag om Australiensiska sajten The DesignFiles som digital inspirationskälla när man tröttnat på den svenska stylingstilen. Den här sommaren skulle jag vilja slå ett slag för Amerikanska Lonny Mag, inte minst till er som bett om mer inspiration och fler hem som inte ser ”samma samma” ut. Nu har jag trots allt valt ett hem med nordiska detaljer (som ni ser i bildsvepet) eftersom det är den looken jag dras till, men det finns betydligt mer mönstersprakande, detaljrika, bohemchica och färgglada exempel att klicka in sig på om man känner för det. HÄR och HÄR och HÄR är några länkar. Dessutom är Lonny ett väletablerat digitalt magasin som bjuder på bra artiklar av alla möjliga slag. Dagens tips!
Foto: Lonny Mag

Kategorier:

Kommentarer

 • Åh, igår hittade jag till Nowness via Lotta och nu det här hos dig, super!
  Inte minst eftersom jag har skadat foten och nu har ont i hela benet 🙁 och inte kan göra så mycket vettigt…
  Tack & Kram
  Anette

 • Anonym skriver:

  Jag ääälskar tavlorna, både den stora och de två små. Måste göra!!

 • Alice skriver:

  Mitt i prick på min typ av inredningsstil, såå snyggt. Tack för inspon!

 • Marissa D skriver:

  Mysig blogg. Älskar dina bilder 🙂 kram

 • Olivia skriver:

  Hej! Hur fungerar det här med att lägga upp bilder som någon annan har tagit? För trots att man skriver vem som har tagit bilden så måste väl denne bli tillfrågad, eller? Hur gör man med till exempel bilder från hemnet, som man vill blogga om, kontaktar man fotografen och ber om lov eller hur funkar det?

 • Anonym skriver:

  Men vilken inspiration!! Så snyggt!

 • Pelle skriver:

  Amerikansk inrednings design är riktigt tjusig – och verkar ju skilja sig rätt markant från den svenska stilen (som jag fortfarande gillar förstås).

 • Pelle skriver:

  Hoppsan, min länk blev visst galen. Sorry for that.

 • Anonym skriver:

  Åh detta är precis min cup of tea!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.