Annons

Veckans söndagssummering – v 24 – 2015

Så var det söndag igen och dags att summera en hektisk nyhetsvecka i inredningsbranschen. Här kommer en bukett med såväl sommarnyheter som kommande höstlanseringar. Värt att notera är också Hemtex relansering av Stig Lindbergs klassiska melanimservis Blues som designades på 70-talet liksom att Ebba Von Sydow inte bara är aktuell med sändningen från prinsbröllopet den här veckan, utan också med en kommande bok som hon skrivit ihop med Emilia De Poret. Resten hittar ni nedan!
IKEA har släppt bilder på pysselkollektionen (?) HEMSMAK, som har säljstart den 31 juli. De har också fått en hel del publicitet för sin uppdaterade BESTÅ-serie. Snyggt stylad av Pella Hedeby. Som gammal reklamare är jag mäkta imponerad över mängden extern rekvisita som Pella lyckats kämpa igenom. Heja!
z
Smålands skinnmanufaktur har fått en hel del bloggkärlek i veckan med anledning av deras utökade kollektion. Se mer HÄR! Själv är jag spekulant på en tag till resväskan. Semestersnyggt!
 
Byredo har inlett ett samarbete med min glasögonbågefavvo – nämligen Oliver Peoples. Spännande!
Iittala bjuder på en fin färgskala på sina kommande höstnyheter i serien Kastehelmi. Och Isabella Witte är aktuell med en ny serie posters. Pressbilderna är stylade och plåtade av syster Daniela. 
Det är lite oklart vilket hem som är det mest ombloggade från veckan som gått. Jag hade trott att Trettiosjukvadratmeters lägenhet som är till salu via Stadshem skulle bli en klickraket givet tidigare track records på bloggbostäder till salu men den kom i fredags så den kanske växer till sig nästa vecka. En annan bloggbostad som däremot repostats fyrahundrafyrtielva gånger är Anna G’s omgörning av köksväggen. Hejdå maskeringstejp, hej flytande gränser. Men tyvärr verkar det också vara hejdå med hennes webbshop. Hon stänger ner nu. Se mer av köket HÄR och ha en fin start på midsommarveckan!

Foto: IKEA, Smålands skinnamnufaktur, Byredo, Iittala, Daniella Witte, La Maison Anna G

Kommentarer

 • Anna skriver:

  psst! Kollektionen heter HEMSMAK 🙂 superfin är den!

 • ellia skriver:

  Åh den där pälspläden såg ju helt underbar ut !!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.