Annons

Min styling för Decotique / Le Grand Air

Jag vet inte om ni kommer ihåg allt jag skriver om här på bloggen, så för att fräscha upp ert minne så visade jag ju några behind-the-scenes från en fotografering som jag och Bodil gjorde för Decotique / Rum21.se i våras. Uppdraget och reklamkampanjen gick ut på att styla deras linnesoffa Le Grand Air på tre helt olika sätt. Jag gav stilarna arbetsnamnen ”Eclectic Elegance”, ”Dark Deco” och ”New Nordic”. Nu är resultatet publicerat och bilderna har repinnats på instagram flera varv runt jorden. Det gör mig så himmelens glad och stolt. För vet ni vad. Det här är nog det tuffaste uppdrag jag gjort hittils i egenskap av stylist. Inte bara för att uppdraget krävde sju helpallar med varor (puh!) till vår studio utan för att jag verkligen fick tänja på mitt eget tänkande för att skapa tre skilda uttryck. Jag får ju ofta höra att jag är så färglös i det jag publicerar här på bloggen, så jag tar tillfället i akt att visa den look som var svårast för mig och som man kanske minst förväntar sig matchad med en linnesoffa nämligen New Nordic!  
Soffa Le Grand Air, golvlampa Muuto Leaf, sidobord Normann Copenhagen, DLM-bord i grågrönt från HAY, träbord Muuto, fåtölj Eva från Bruno Mathson, fåtölj naturläder OX design, matta HAY, tavla Kristina Dam och ljushållare Menu. Kuddarna i soffan kommer från HAY, Ferm Living. 
Krukan på bordet är egentligen en förvaringsask från Muuto som jag tagit av locket på. Ljusstaken kommer från Muuto, de geometriska brickorna från HAY och den lilla vasen kommer från Kähler. 
Foto: Bodil Bergqvist Styling: Frida Ramstedt

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Jättefint! Men var hittar man bilder på de två andra stilarna?

 • Hannah skriver:

  Kul att få se lite färg på bloggen ??? Snyggt jobbat av er!

 • Anonym skriver:

  åååå så vackert!!

 • Jättesnyggt! Frida + Bodil =ett riktigt winning team!!
  Kram Anette

 • Jättefint Frida!
  >Lisa: Gå in på Rum 21 och titta på Decotique 3-sitssoffor. Blå, grå och vit.

 • Alltså WOW!! Otroligt snyggt!! Återigen, du är helgrym <3

 • Victoria skriver:

  Que salon mas bonito !!! Me encanta los detalles con los colores

 • Hej, hurdant är det att sitta i soffan Le Grand 3-seater eftersom ryggstödet är så lågt, bara ca 25 cm?
  Kan man fixa stora kuddar så att de håll mera som ryggstöd?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.