Annons

Mental målbild

Jag hittade igen ett gammalt minneskort när jag rensade skrivbordslådan tidigare ikväll och fastnade för det här fotot, taget i Norrfällsviken vid Höga Kusten för ganska precis ett år sedan. Det får bli min mentala målbild under de allra sista skälvande veckorna innan semestern tar vid. Som jag längtar upp till Norrland. Till min familj, till lugnet och stillheten, till ljumma sommarkvällar, kluckande vatten som slår mot en brygga och till det svaga ljudet av surrande myggor i luften. Jo, men faktiskt… Till och med det sistnämnda längtar jag efter. Knappt 14 dagar kvar nu bara, sen väntar ett pärlband av kravlösa veckor. 
Foto: Niklas Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Så vackert! Häng i, snart är du där

 • Annika skriver:

  Så vackert! Välkommen hem! Värmen är äntligen på gång här. Kram!

 • Rania skriver:

  Det är verkligen en otroligt vacker, stämningsfull bild. Visst är det lugnt och härligt i norr? Är så glad att vi flyttat hit 🙂 men fick några myggbett igår och även om det högsommaren till så är det inte så skönt idag….

 • Sofia skriver:

  Vackert. Många kramar!

 • Spättan skriver:

  Älskar den där bilden, så fin. Slå inte knut på dig själv och glöm inte bort att känna all känslor. Varmaste kramen på fantastiska damen!

 • charlotta skriver:

  Du är med på ett hörn i en annons på hemnet! (Se köksbilden)
  https://www.lundin.se/beskrivning/CMBoLgh/4DGBBQCP6J7K35HP

 • Var förra året för första gången i Haparanda och slogs av de vackra stora trähusens arkitektur… : )

 • Natalie skriver:

  Vacker bild!

 • Vilken Bild, lika vacker som första gången 🙂
  Önskar dig en fin midsommar, förhoppningsvis med SOL!
  Kram Anette

 • Malin Stoltz skriver:

  Fina Frida, du målar upp känslan så fint att man vill ta ett trampetthopp rakt in i bilden & till Norrland! Kram på dig & en riktigt Glad Midsommar!

 • Karin skriver:

  Vilken fantastisk vacker bild! Önskar dig en skön semester och tack för all fin inspiration!

 • Fru Minimalist skriver:

  Åh, Norrfällsviken är en otroligt vacker plats! Dit siktar jag på att ta min lilla familj i sommar på väg till eller från vår fjällvandring. En övernattning vid Norrfällsvikens camping, Hoppas vi får lika vackert väder som du ser ut att ha på fotot!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.