Annons

Livet-upp-och-ner

Jag avskyr egentligen sådana här inlägg men på förekommen anledning måste jag förklara mig. Som jag nämnde i förbifarten i ett tidigare inlägg ställdes livet på ända i onsdags och sedan dess har jag gjort mitt bästa för att möblera om i min kalender och jobba varhelst mitt mobila kontor tillåter. Den här veckan har jag roddat köksbyggen från en bilparkering på Rödäng, signerat viktiga papper i mammas och pappas kök på Gammlia, svarat på viktiga jobbmail i kön till jordgubbsförsäljaren på Ersboda, haft telefonmöte om delägarskap i ett gästrum och framförallt avbokat ungefär 80% av det som var planerat innan Formex i augusti. Familjen framför allt. Det har jag lovat någon som inte längre finns med oss, och det kommer jag hålla hårt på. En läsare klagade på slarv och brutna länkar i söndagssummeringen, en annan på dåligt bloggande under veckan som gått. Men vet ni vad. Jag gör vad jag kan. I det här läget tror jag inte på att pausa helt, jag mår bäst av rutiner, men däremot kanske det felar lite här och där när det hellre går fort och blir gjort än inte alls. Bloggen rullar på som vanligt men post, mail och frågor besvaras löpande i mån av tid. Frågor om annonser och bokningar? Kontakta [email protected] Ta hand om er!

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Ta hand om dig!

 • Lisa S skriver:

  Oj lite tråkigt att du måste "försvarA dig". Jag har inte alls tänkt så utan var istället förvånad/imponerad eller vad man skall säga när du dagen efter skrev ett inlägg. Familjen går ALLTID före!! Många varma kramar Lisa S

 • m skriver:

  Kör på i din vanliga stil!! Livet händer, det måste alla förstå.

 • Pernilla skriver:

  Va rädd om dig och de dina kram

 • Kolla gärna in min blogg https://misselizabeth.blogg.se
  och njut av mina fantastiska bilder! 🙂

 • Annika/Resfredag skriver:

  Mizzelizabeth, sorry, inte en chans på hela jordklotet att jag "kollar in på din blogg" när du länkar till din blogg efter ett sådant här inlägg.
  Frida, varma tankar till din och de dina. Hoppas det blir så bra som det kan bli givet förutsättningarna.

 • Johanna skriver:

  Gör allt så som det passar dig och din familj. Inget är viktigare. Tror jag talar för många nu – vi finns kvar här ändå 🙂 Stor kram!

 • Emelie skriver:

  Kan inte för mitt liv förstå den som INTE förstår! Jag är ledsen över det som drabbat dig och din familj. Bloggen är väldigt sekundär när livet kommer emellan. Kämpa på!
  Hälsningar Emelie
  Och håller med om vilken sjuk kommentar om att kolla i din blogg efter ett sådant inlägg! Aldrig i livet!

 • Lisa skriver:

  Ta hand om dig och låt det ta tid!

 • Emma - By Emma skriver:

  Ja, familjen och dig själv först. Sen resten! Kärlek!

 • Claudia skriver:

  Familjen kommer alltid först! Låt inte negativa kommentarer påverka dig i denna stund. Vi kan gott vänta några extra dagar på inlägg och googla fram rätt adresser till det du skriver om.. Du har dina trogna följare som kommer att följa dig med hjärta och värme både goda och ledsna tider! Varma hälsningar till dig och dina närmaste.

 • Maria skriver:

  Man blir så medveten om livets skörhet när det händer något,varm kram.Gör bara det du vill och orkar♥

 • Maria skriver:

  Du gör ett jättebra jobb, glöm aldrig det! Och ta all tid du vill till dig själv och dina nära, om någon gnäller på dig så är det inte värt att lyssna på. Lyssna på ditt hjärta och på din kropp istället, allt annat kan vänta. Hoppas du och din familj har det så bra ni kan. Ta vara på varandra!
  Stor kram till en toppenbloggerska!

 • Anna skriver:

  Men herregud brutna länkar och slarv vad gör det om hundra år? Ingenting (de flesta av oss har nog har inte ens märkt det förrän du nämnde det). Fokusera, precis som du har gjort, på det som är viktigast i livet. Ditt hjärta och magkänsla vet vad som är bäst för dig och din familj! Jag hoppas du kan, trots situationen, njuta av sommaren och dina nära.

 • Klara skriver:

  Tack Frida för att du förgyller min vardag, Trendenser har varit en av de få bloggar jag troget har följt i många år. Älskar ditt urval av tips om stilsäkra prylar, designnyheter och entreprenörsinspiration.
  Jag, och jag är säker på att jag har många, många (säkert de flesta) läsare med mig i detta, väntar självklart troget kvar om du i detta läge behöver dra ner på bloggtempot eller ta en paus. Beklagar din sorg och sänder mina varmaste tankar till dig och din familj. Ta hand om dig!?

 • seventeendoors skriver:

  Frida, beklagar verkligen. Att pausa helt passar verkligen inte alla, utan när det har krisat i mitt liv har precis som du säger uppskattat de rutiner som arbetet för med sig. Man vet själv hur man fungerar bäst. Men good enough är ett bra motto i sådana stunder.
  Kram

 • Amanda skriver:

  Hälsa först, alltid. Och familjen såklart. Allt annat är sekundärt.

 • Cecilia skriver:

  <3 Inget är viktigare än familjen.

 • Susanne skriver:

  Vill skicka en bamsekram till dig och de dina <3

 • Christine skriver:

  Bry dig inte om dom Frida! Ngn tappade ngt i huvudet på dom eller ngt. Korkat. Livet är skört, och rätt vad det är ställs allt på sin spets. Värme, Kärlek, Omtanke är allt som är viktigt och räknas. Tack för ditt engagemang, kloka, roliga, intressanta, insiktsfulla och kåserier och vackra bilder. Vi läsare har ett privilegie att läsa dina ord och artiklar, för det behöver vi inte göra ett dugg. Jag/Vi är tacksamma och glada för den tid o omtanke du lägger här!
  Varma tankar!

 • Sara skriver:

  Kära Flitiga Frida! Ta hand om dig och dina nära och kära! Familjen går först, finns ingen pryl i världen som kan ersätta det! Kram till dig!

 • Desirée skriver:

  Skickar en styrkekram! Ta hand om dig och din familj.
  Du gör helt rätt som lyssnar på dig själv och tar saker i den takt du känner passar bäst för dig. Jag jobbade också på med en del saker när jag gick igenom en sorg. Man ska göra det som passar för en själv. Många kramar

 • Loo skriver:

  Läser alltid Trendenser, klickar ibland vidare, ibland inte. Skulle en länk fela så googlar jag och hittar oftast rätt. Det är en blogg, den är betalfri och en otroligt proffsig och inspirerande sådan. Att klaga på det du nämner är över mitt förstånd och så ej okej!
  Skäms på er!
  Och tack Frida – för allt du så frikostigt delar med dig via bloggen!
  Kram!

 • Emma skriver:

  Du har så rätt. Familjen framför allt.
  När min dotter fick cancer släppte min pappa allt och var vårt, och mitt, största stöd. Att någon bara fanns där för äldre dottern, att någon kom med hemlagad mat till sjukhuset, att någon bara fanns till hands på plats på sjukhuset. Så skönt.
  Klart allt jobb är underordnat!
  Själv kände jag att det var skönt att fortfarande ha kontakt med jobbet, att komma dit och hålla något pass då och då. Att inte bara leva cancer och sjukdom.
  All styrka till er!

 • Beklagar verkligen sorgen! <3

 • Mia skriver:

  Frida! Har följt din blogg i flera år och vet att du är ett fullblodsproffs!
  Under dessa omständigheter som er familj går igenom finns inga mer ’måsten’ än det löfte du gav till den speciella människan.
  Det betyder nog mest nu!
  Kämpa på!

 • Malin Vbg skriver:

  När det händer något med nära och kära stannar livet upp. Gör det du orkar och försök inte att ta åt dig mot att folk påpekar olika saker. Du vet vad du orkar och klarar, och handlar utifrån det<3

 • Malin skriver:

  Familj och hälsa framför allt! Jobbet finns kvar.. Och du trots att jag verkligen tycker om att det uppdateras ja varje dag ( känns det som), men är det verkligen bra för dig att leverera varje dag? Och dessutom med så hög kvalitet?
  Sköt om dig och sänk ribban emellanåt, du är suverän!
  /en läsare

 • mariaemb. skriver:

  Ta hand om dig! Kram

 • Skickar den varmaste hälsningen till dig!!! Tveka inte att be om hjälp och ta hand om dig. Kram Johanna

 • Pella skriver:

  Kramar <3

 • Caroline skriver:

  Helt rätt! Gå din egen väg, familjen framför allt. Vi finns kvar här ska du se. De andra kan dra;)

 • Kristin skriver:

  Varma tankar till dig och dem runt om dig.

 • tina skriver:

  Kram till dig…att ta hand om sig själv och de som står en nära går alltid först!
  tina

 • Sara Woodrow skriver:

  Beklagar <3 Många kramar!

 • Josefin skriver:

  Beklagar verkligen sorgen, bloggen är ju helt oväsentlig i jämförelse med familj och hälsa! Du är superduktig och har byggt upp en fantastisk verksamhet men alla som följer dig måste ju förstå att du är mänsklig så gör precis vad som känns bäst och ta hand om dig och din familj!

 • Fredrik skriver:

  Tack för en jättebra blogg! Du är jättebra och inspirerar verkligen!

 • Gabriella skriver:

  Ta hand om dig!
  Kram

 • Sarah skriver:

  <3 till dig Frida! Things that matter most must never be at the mercy of things that matter least.

 • Irene Andersson skriver:

  Jättebra blogg! Läste en själv som jag kan tipsa om.

 • room by sofie skriver:

  Styrkekram till dig! // Sofie

 • sandra skriver:

  Beklagar sorgen och varma tankar till dig och din familj. Familjen går först, och all heder till dig att du visar ödmjukhet i allt du gör! Ta hand om er och ta varje dag i sänder.

 • Magda skriver:

  Beklagar sorgen! Ta hand om dig! Kram

 • Hanna Ahlin skriver:

  Å Frida! Beklagar sorgen. Ta hand om dig! Och ja, familjen framför allt! Kram

 • Fru Minimalist skriver:

  Beklagar verkligen sorgen! Familjen är det viktigaste de flesta av oss har, så självklart ska du prioritera den! Bloggen och dina trogna läsare finns garanterat kvar när allt lugnat och lagt sig lite, även om det blir en liten bloggpaus.
  För nästan på dagen två år sedan fick jag själv anledning att skriva ett liknande blogginlägg då min mormor som stod mig väldigt nära hastigt lämnade oss.
  https://minimalisterna.se/nar-det-mesta-plotsligt-blir-oviktigt/
  Det är hemskt att det för många (jag säger inte att det är så för dig!) behövs att något hemskt inträffar i ens närhet, för att på allvar börja fundera över vad som verkligen är viktigt i livet att lägga pengar, tid och fokus på.

 • Teresia skriver:

  Du är grym Frida! Stor kram

 • The Place To Be skriver:

  Familjen går såklart före allt annat. Hade du varit anställd hade du säkert varit ledig nu. Men när man är egenföretagare är det inte så lätt. Prioritera dig själv! Det andra är trivialt!
  Kram Malin

 • tänker på dig! Ta hand om dig och din familj!
  Tyvärr tror jag en del tror att det finns en hel redaktion bakom Trendenser då du gör allt så proffsigt…
  De flesta av oss förstår, finns kvar.
  Kram

 • Anonym skriver:

  Stor varm hård kram från Mia, Tove & Ullis på Rum för Papper i Victoriapassagen. Ta vara på dig, det finns bara en av dig och det är du! Inget är viktigare än familjen, inget jobb i världen, inte ens världens roligaste. Alla dina trogna läsare förstår det. De övriga är inte vatten värda ändå. Så det så. Kram kram kram

 • Martin skriver:

  Säg vem det var som klagade! Jag hämtar rb med en gång 🙂
  Du är alltid bäst och det vet alla som har någorlunda vett bakom pannbenet.
  Största kramarna någonsin!


 • Tänker på dig/er!!

 • marie skriver:

  Kram Frida!

 • Jannice skriver:

  Beklagar sorgen Frida. Varma kramar till dig och din familj.

 • Rebecca Apelvi skriver:

  Tack, men framför allt. TA HAND OM DIG!
  Tänk att i vårt stressade samhälle där man ska räcka till, till allt och alla, att man i situationer när det "kniper" inte kan få den förståelsen från omgivningen. Att man ska behöva förklara sig är ofattbart! Jag tänker att om man ser att någon inte (som i ditt fall) bloggat på några dagar, kan det ju faktiskt ha hänt något. Vi måste bli bättre på att förstå, förlåta och vara tacksamma!
  Du jobbar på i din takt och du gör det bra ;), glöm inte att ta hand om dig kram från en annan del av Kungsbacka

 • Ingela skriver:

  Jag beklagar det som hänt, och vill tacka för en väldigt bra blogg. Önskar dig all lycka!

 • Maria skriver:

  Jag tycker du är sjukt bra! Den bästa bloggen jag vet! Livet kan ändras, jag om någon vet som gick från att göra "allt" till en olycka och gör nu inget. Hang in there! Kram!
  Vilka sjukt fina vägghyllor du visade i förra inlägget. En sån hade vart perfekt till vårt supertighta sovrum där inga sängbord ryms på sidan om sängen.

 • Lena skriver:

  Ibland undrar jag vad det är för fel på folk. Du skriver så mycket som du själv känner för. Huvudsaken är att du finns där för din familj för i slutändan så är det det som räknas, inte hur många felfria inlägg man spottar ut sig. Kram darling!

 • anncharlotte skriver:

  Familjen först. Ta hand om dem och dig. Och när livet ändras måste man anpassa sig till det. Lite brutna länkar och halva inlägg är inte så farligt. Fokusera på det du måste och ta en dag i taget. Varmaste tankarna till dig.

 • Sanna Ek skriver:

  Ta hand om dig och familjen!! Bamsekramar till dig! 🙂

 • Anna skriver:

  Jag hoppas att du förstår 🙂 att den nivå du levererar är oerhört hög även om det är ett par saker som inte blivit rätt. Tack för att du berättar och förmedlar att du behöver tänka annorlunda. Sköt om dig. mvh Anna

 • Johanna Garcia skriver:

  Åh fina Frida! Vad tråkigt med folk som ska klaga o påpeka otrevligt i all hast alltså.. Men livet är så mycket viktigare! Ta hand om dig o din fina familj o hoppas ni finner frid o lycka bland allt.
  Du äger o är bäst ändå 😉

 • Du gör helt rätt! Finns inget viktigare än familjen. Du är grym <3

 • Caroline skriver:

  Ta hand om dig och dina nära Frida. Samla kraft och energi och fokusera på det som är viktigt för dig just nu. Allt annat är sekundärt. Stor kram.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.