Annons

Instamoments

När jag förde över foton från telefonen till datorn tidigare idag så passade jag på att saxa ihop ett kollage av mina senaste ögonblicksbilder modell mobil. Här ser du lite mer av vad jag haft för mig sista tiden. Vill du följa mig dagligen på Instagram så hittar du mig på @trendenser
1) Finaste sommarpresenten alla kategorier! Hope Scarf Blanket. Tack @annringstrand 2) ”En soffa tre stilar.” Ett stylingjobb jag gjorde för @rum21se tidigare i våras har sett dagens ljus. Detta är den nordiska looken. 3) Auktionen på Tradera inbringade över 2000 kr till föreningen Ung Cancer. Tack till er som budade! 4) ”Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag och något alldeles oväntat sker. Världen förändrar sig varje dag men ibland blir den aldrig densamma mer.” – Alf Henriksson. 5) Vänner! 6) Och min locklga lillasyster. Du är fantastisk. 7) Förra veckans fredagsblommor. Syrenbukett XXL från våra föräldrars trädgård. 8) Lördag = sommarmarknad i Kungsbacka centrum. Jag skördar jordgubbarna hos Monika på Kvarteret Tullen 9) Men klipper kryddor från egen pallkrage. Kolla så det växer!

Kategorier:

Kommentarer

 • En sjysst poncho är det härligaste som finns! Om det nu är en ponch du har på dig, ser ut som det xD

 • Kärlek i kvadrat!
  Stor kram från Skåne
  Anette

 • Anonym skriver:

  Ska följa!

 • Trevligt att du visar här eftersom vi inte gillar Insta särskilt hos oss… bloggar däremot älskar vi!
  : )

 • Sissi skriver:

  Hej. Tack för suveränt fin o inspirerande blogg!!
  Är det mynta jag skymtar i odlingen? Tips,plantera helt för sig då den sprider sig enormt. Fråga, odlar du basilika eller koriander i odlingslåda? Tar det sig isåfall? Må gott//Sissi

 • Daniella skriver:

  Åh vilka härliga bilder 🙂

 • Agnes skriver:

  Väldigt missvisande att säga att alla dessa bilder går att se om man följer dig som trendenser på IG för det stämmer inte alls. Surt att upptäcka när man verkligen vill följa nån 🙁

 • Anonym skriver:

  Du skämtar Agnes? Stackars stackars dig. Frida har ju ett privat instagram också kanske några av bilderna är från det? Du borde väl isf va glad att du får se mer?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.