Annons

Tips på helgläsning – Inspireneur

I september firar jag 10 år som inredningsbloggare. För nytillkomna läsare (eller för er som faktiskt har hängt med ända sedan starten) kanske den här nya intervjun med mig kan vara intressant. Det har ju hänt en hel del sedan jag lade upp det allra första experimenterande blogginlägget, från ett litet studentrum som knappt hade plats för möbler, till att jag idag har fler läsare än många inredningstidningar och kan försörja mig på heltid som bloggare, har en egen fotostudio och en massa spännande projekt på gång hela tiden. Inspireneur är en nystartad webbtidning som handlar om inspirerande entreprenörskap och personer som vågar gå sin egen väg. Vill du veta med om hur min resa sett ut? Klicka HÄR för att komma till intervjun. 
Foto: Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline Flindt skriver:

  Coola Frida!!
  Som jag sagt tidigare, du är verkligen en super förebild, proffsig och sjukt inspirerande!!
  Grattis till 10 års jubileumet!
  Kram Caroline i Köpenhamn
  https://carolineseverydaydelights.blogspot.dk/

 • Hillevi skriver:

  Jättekul att läsa! Hänt så otroligt mycket under alla dessa år som jag följt dig. Stort grattis till ditt 10års jubileum! 🙂

 • Lea skriver:

  Sjukt coolt! Grattis till framgången

 • Fru Minimalist skriver:

  Kul och intressant att läsa intervjun om hur allt startade! 🙂
  Grattis till 10 års jubileumet! Vi firade 2 år i slutet av april och det är även kul att se sin egen bloggutveckling skrivmässigt etc. 🙂

 • Fantastisk inspiratör och tillika en fin vän!
  Önskar dig en härlig söndag!
  Kram Anette

 • Jag inspireras också av Sofi Fahrman, och av dig! Det var fantastiskt att få läsa om din bana och hur du lägger upp din verksamhet. Jag uppskattar att du berättar om det och inte håller det hemligt. Grattis till 10 års jubileet!

 • Vi kollar och läser…

 • Anonym skriver:

  Vilken intressant intervju och grattis till ditt jubileum!

 • Emelie skriver:

  Kul att läsa! Häftigt att se vilken resa du har gjort, både imponerande och inspirerande! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.