Annons

Morsdagstips

På söndag är det ju morsdag och här kommer tips på fina morsdagspresenter. Även om jag inte egentligen önskar mig någonting annat än det jag redan har fått, dvs en frisk liten son och en stöttande, peppande äkta make som tålmodigt (nåja, ibland) ser mellan fingrarna med mina knasiga jobbprojekt som ofta breder ut sig över hela huset (förlåt älskling, men jag har städat upp efter pallkragebygget idag!) så kan jag inte låta bli att tipsa om några små pryttlar som skulle förgylla min tillvaro just nu. 
1) Min vardagsparfym är slu-huut. Amazing Grace från Philosophy. 2) Jag vet att det kanske anses fel i säsong nu, men högst upp på min inköpslista efter den senaste garderobsinventeringen står en klassisk cashmere-tröja. Och en kabelstickad i ljusgrått funkar ju lika bra en kylig sommardag som höst eller vinter. 3) Vi går mot semestertider = bokslukartider. I år vill jag läsa Augustprisvinnaren Kristina Sandbergs trilogi som utspelar sig i min mammas barndomsstad Örnsköldsvik under 40-talet och skulle därför bli jätteglad för dessa tre som pockets! 4) Det finns inget som gör mig så lycklig som när en liten knubbig barnahand sträcker fram en bukett med ”bommor”. Oavsett om det är maskrosor eller min favorit såhär års, pioner. Jag behöver dock komplettera vår vasgarderob med fler storlekar och denna klassiker från Lyngby får gärna flytta in hos oss. 5) Sist men inte minst. Presenten som löser alla presentproblem forever. Ole Lyngaards armband Sweetdrops. Med det kan man ju önska sig berlocker varje jul och bemärkelsedag i all evighet amen. Jag har ett sedan tidigare, men i vår önskar jag mig faktiskt ett ljusare armband i kalvskinn. Bara att flytta över strösslet. Detta skulle vara fint mot en solkysst arm och ljusa sommarplagg.  

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Åh, dom böckerna vill jag läsa. Jag är åxå från Örnsköldsvik 🙂 Tack för tips!

 • Jag har exakt det ljusa läderbandet, det är mitt "sommarband" medan det svarta används mest flitigt på hösten/vintern.
  Finns nog inga finare smycken än de från OL.
  Kram Anette.

 • Helena skriver:

  Kul med ännu ett boktips. Vi verkar ha liknande boksmak du och jag!

 • Christine skriver:

  Åh vilken fantastisk vas. Väldigt fin!
  Har precis läst klart en bok av Jojo Modes hon är en fantastisk författare:-)
  Har också på mig en mjuk varm ulltröja än, tycker det är lite mysigt på kvällen att ta på sig den ta med katten och en kopp te och gå ut och andas lite 🙂 Ha en fin dag!

 • Skulle nog underlätta för mannen om jag gjorde en önskelista…då slipper han chansa och alla blir glada av presenten 🙂

 • Stina skriver:

  Bästa parfymen! Vet du (eller någon läsare) var det går att få tag i den i/från Sverige?

 • Anonym skriver:

  Frida, spring till S.o.p och fynda vasen till ett pris av 100kr, det har jag gjort. Både till min mor och mig själv 🙂
  Med vänlig hälsning, Magda

 • Julia skriver:

  Åh, vilka bra tips! Tack! 😀

 • Linnea skriver:

  Tack för tips!! 😀

 • Här önskas det bara coffeetableboken En kopp kaffe på conditori Nordpolen. : )

 • Fru Minimalist skriver:

  Jag skulle vilja tipsa om att bjuda mamman i familjen på en upplevelse som hotellfrukost, brunch, lunch, afternoon tea eller middag. Eller varför inte en frukost på säng eller en extra god middag hemmavid. Vi får väl se om Herr Minimalist kommer ihåg min första mors dag och läser dessa tips. 🙂

 • Jenny skriver:

  bra tips!! själv har jag köpt en fin vas!

 • Ronja skriver:

  vilka fina tips 🙂

 • Sofia skriver:

  Visst är den ljuvlig Amazing Grace.
  Vet du om det är någon skillnad på den med rosa etikett jämfört med den med vit etikett?
  Hoppas du blir firad ordentligt!
  Kram

 • ronja skriver:

  fina tips!

 • matilda w skriver:

  vilka bra tips!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.