Annons

Lisebergs trädgårdsdagar med Sarah Widman

Jag brukar inte göra reklam för lokala events eftersom jag vet att ni som läser min blogg bor över hela landet, men den här gången har jag gjort ett undantag. I helgen går nämligen Lisebergs Trädgårdsmässa av stapeln i Göteborg och det är min vän och kollega Sarah Widman som har fått äran att ansvara för trendutställningen på Stora Scenen. Hon har valt ut fyra trender som gestaltas på plats: Nordic Graphic, Boho Garden, Urban Greenery och Remake. Detta är västsveriges största trädgårdsmässa som bjuder på massor av inspiration, kreativa utställningar, och spännande utställare, möjlighet till rådgivning samt köp av växter, fröer, plantor, verktyg… Ja, allt som hör trädgård och balkong, uteplats och trädgård till. Kolla in Lisebergs hemsida för mer information om biljettpriser och öppettider. Sarah Widman kommer att vara på plats lördag och söndag kl 11 samt 13 på Stora Scenen. Hoppas vi ses!
Foto: kollage av pressbilder – presenteras i samarbete med Lisebergs Trädgårdsdagar

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Heja Sarah! Du är grym!

 • Verena skriver:

  Åh det låter spännande! Synd att jag bor så långt ifrån Göteborg!

 • Anna skriver:

  Så synd att vi är i Italien, annars hade jag absolut gått! Tack för tipset. Nästa år!

 • A. skriver:

  VilkeT bra tips!!

 • Linda skriver:

  Jättebra tips! Hade förmodligen missat det om jag inte läst det här!

 • Synd att man missade detta! 🙂 Jaja..

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.