Annons

If Stilsäkert – Hemma hos Mokkasin

Det är alltid kul att få kika in i kända bloggares hem, när någon man följer på nätet ska sälja sin lägenhet eller sitt hus. Men ännu roligare är det ju faktiskt att få se filmer från deras bostäder, med rörligt material från vinklar och vrår man bara sett på valda stillbilder. I samarbete med If vill jag än en gång puffa för Amelia Widells webb-TV-serie If Stilsäkert, där hon hälsar på hos kända internetprofiler och kikar runt i deras hem, ställer frågor om deras bostadsprojekt och låter en försäkringsexpert ge tips på saker de bör tänka på för att trygga sitt hem eller sin verksamhet. Sofia aka Mokkasin känner säkert många redan till via hennes fantastiska bloggbilder och fina webbshop. KLICKA HÄR för att komma till filmen från hennes hus. 
Foto: If Stilsäkert – presenteras i samarbete med försäkringsbolaget If

Kommentarer

 • Lebanezzas skriver:

  Få chansen att bli länkad för 45.000 unika besökare. https://lebanezzas.se/2015/05/veckans-blogg-tavling/

 • Linnea skriver:

  smart grej! Nog många som behöver se över säkerheten hemma!

 • Då kollar vi! : )

 • Hanna skriver:

  Vilket fantastiskt hus!!
  Amelia borde ha ett eget TV-rpogram!

 • Linnea skriver:

  Verkligen fint! Själv ser jag fram emot avsnittet om uteplatsen på Resarö, ser fantastiskt fint ut!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.