Annons

Trend Alert: Fransig frotté

När jag bad er lista önskerubriker till bloggen var det många som ville ha mer tips om trender. Och när jag tänker efter så lyfter jag aktuella fenomen på ett alldeles för subtilt sätt. Så jag testar att införa en klassisk modebloggskategori. Kalla den ”trend alert”, ”hot, hot, hot” eller ”på gång” eller ja.. vad du vill men tanken är att ringa in inredningsfenomen och detaljer som jag spottat den senaste tiden. Först ut? Fransad frotté. Vi såg det tidigt på de sträva Hamam-handdukarna i bohemsvängen för ett par år sedan, men nu har de spridit sig till de mjukare textilregionerna och finns i fler prisklasser. Halleluja för det. Varför jag gillar fransar på frotté? Finare avslut och en lyxigare känsla mot kroppen!

 
H&M Home duschhandduk 149 kr finns i grått, vitt och rosa, en mer klassisk Hamam från Loui & Friends 429 kr, Edblads mjuka badhanddukar med fransar i färgen Terry Nude 479 kr,  handduk i ekologisk bomull CasaMina 249 kr, Tine Homes vita handduk i frotté med fransar 179 kr i 50*70 cm. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Kul med ny kategori, och fina handdukstips!

 • Rania skriver:

  Åh det här gillar jag! Kategorin, och att du visar upp olika produkter från diverse märken och i en varierad prisklass, som alla stämmer in på den "trend alert" du skriver om. Tummen upp!

 • Mian skriver:

  Från budget till lyx är bra! : )

 • Josefin skriver:

  Åh vilken bra kategori och superfina handdukar i olika prisklasser. Gillas!

 • Estela skriver:

  Härligt, vilka fina badhandukar. Bra ide om att visa trendiga varor från budget till lyx. Väldigt inspirerande.

 • Jenny skriver:

  Så härligt med fina badlakan. Ett annat tips är badlakan från craft collective i ekologisk bomull. Finns bland annat på andfair.se (https://andfair.se/produkt-kategori/kategori/inredning/).

 • Ann skriver:

  Citatet på din Instagram…du måste vara så otroligt bortskämd och naiv Frida. Att ens tro att alla har ett val. Wow du har nått en ny nivå av snobberi…så lätt att tro på såna citat när man aldrig stött på uppförsbackar i livet va..

 • Marianne skriver:

  Wow, Ann. Det må være dagens sureste og mest ignorante kommentar.

 • nilla skriver:

  har lite svårt för fransar på badlakanen, minns de orangea och vita min pappa hade när jag var liten. Då 80-90-tal så var de ju så gamla och fula.
  Fast förstår nu varför han behöll dem, mjuka och bästa uppsugningsförmågan. men de var ju pinsamma att ha med på gympan…

 • Skulle kunna tänka mig några av varje härligt att ha en härlig mix av olika textilier i badrummet.
  Kram Anette

 • Martin skriver:

  @ann Viktigt meddelande! Glöm inte hjälmen nu när du är ute och cyklar. Alla har ett val, eller förresten alla har massvis med val. På daglig basis dessutom. Det är bara att ta sig själv i den berömda kragen, bita ihop och med positiv kreativ kraft göra något åt sitt liv. Stundtals tufft, men alltid möjligt.
  Sen tror jag varken du eller jag känner Frida tillräckligt bra för att bedöma om huruvida hon har haft "uppförsbackar" eller inte.
  Snobberi är det inte. Så mycket vet jag.
  /m

 • Marie skriver:

  @ann
  din kommentar var sur och opassande.
  Mitt liv består av ups and downs, ett högst ordinärt liv med andra ord. Likväl kan jag skriva under på citatet, för jag tror att det är så människan fungerar. Med tid blir vi bekväma, med kniven på strupen levererar vi – oavsett om det handlar om designuppdrag, att rätta nationella prov, spika upp de sista listerna hemma osv i all oändlighet…

 • Vilken bra inlägg! Kul med trender!

 • Nina skriver:

  Hej Frida! Jag har ytterligare en ÖNSKERUBRIK till dig. En väldigt specifik sådan: hur hänger man handdukar snyggt i ett badrum om man ska få plats med allas handdukar? Vi är 4 i familjen = 4 små + 4 stora = 8 handdukar! Badrummet normalstort. Huuuur gör man? Ser sällan inspobadrum MED handdukarna på plats…. En utmaning! Hoppas du hakar på!
  Tack för all inspiration du ger & hoppas du inte blir alltför less när det kommer trista kommentarer…
  //Nina

 • Lisa skriver:

  Hamamhanddukarna från Lou & Friends är underbara och kan varmt rekommenderas.
  Tack för en fantastisk blogg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.