Annons

Tips till hallen

Direkt när man kommer in genom ytterdörren i vårt hus står en vit byrå som sväljer allt från handskar och halsdukar till mobil-laddare. Men vissa småsaker blir ju lite jobbiga att leta efter i stora lådor. Typ mynt, nycklar och annat konstigt småskrot som jag springer runt och bär på i fickorna. Sådant hamnar ju lätt ovanpå byrån istället. Med risk att repa hela härligheten. Ett tag var jag inne på att beställa en toppskiva i kalksten som skydd, men det skulle göra byrån onödigt tippvänlig. Lösningen? Det blev en kompromiss! Det HÄR fina fatet från Stenhuggardottern som också tar igen golvet i vår entré. Liknande fat i marmor utan sarg hittar ni HÄR eller HÄR. Dagens tips och en ostylad ögonblicksbild till er. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Ida skriver:

  Fint! Det skulle vara roligt att se hela byrån och inte bara en detalj som här. Jag har en lång hallmöbel som är 180 cm bred och har svårt att få till stylingen uppe på så att det ser välkomnande och trevligt ut. Ett inlägg med "byråstylingsinspiration" vore toppen!

 • Desirée skriver:

  Snyggt handtag.

 • Alice skriver:

  Åh vad snyggt!

 • Annie skriver:

  Jag och min kompis ska skapa ett uf företag. Vi skulle bli tacksamma om du och dina läsare svarade på några få frågor som endast tar några sekunder. Tack på förhand!
  https://docs.google.com/forms/d/13699Fpuu8PbMPu1x_hSWpRV-KucEtZAfsgBLz8fsHOs/viewform?usp=send_form

 • Mian skriver:

  Hon är duktig, imponerande arbete… : ) Fin helg!

 • monnah skriver:

  Min favoritbyrå… Fint!

 • joe skriver:

  Nice….är så sugen på att göra om hemma och piffa upp lite.

 • Estela skriver:

  Snyggt 🙂

 • Anonym skriver:

  Åh superfin idé verkligen. Det kanske skulle kunna skapa lite mer ordning på vår överfyllda hallbyrå!

 • Sofia skriver:

  Jättesnyggt och praktiskt! Vill ha en sådan i mitt rum haha 😀

 • Anonym skriver:

  Snyggt ?

 • Anonym skriver:

  Snyggt ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.