Annons

Prenumerationserbjudande från Sköna Hem

I samarbete med Sköna hem har jag fått möjlighet att presentera ett nytt prenumerationserbjudande till er som känner sig manade att testa deras tidning. Ett perfekt sätt att helgardera mot en regnig vår och sommar. För vad är väl mysigare än att hålla sig inomhus och bläddra i ett glossigt magasin om det regnar ute. Erbjudandet gäller 4 nr i tillsvidareprenumeration av Sköna hem + en fin marmorljusstake + en kopparburk + en söt liten glasvas för små buketter och sticklingar = för endast 98 kr + porto! KLICKA HÄR för att hitta mer information om hur du registrerar dig. Hoppas du gillar!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – presenteras i samarbete med Sköna hem

Kommentarer

  • Sara skriver:

    Superfint.. men när jag registrerade mig häromdagen var det ett litet fat med fjädermotiv på istället glasvasen. Det var lite synd, men resten stämmer överens.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.