Annons

Oväntat besök

Jag har ju lovat ett blogginlägg om dagen i år och det grejar jag i skrivande stund med två minuters marginal mot midnatt efter diverse datorproblem (som bland annat gjorde att den planerade livechatten hos Ellos blivit flyttad på framtiden. Återkommer om ny tid för den!). Här ser ni utsikten från vårt uterum, tagen för några timmar sedan medan jag stod och dukade långbord inför en middag vi ska ha i helgen. Jag fick nämligen oväntat besök på andra sidan rutan. Ibland svär jag över att vi (två år efter inflytt) fortfarande inte har lyckats få upp någon större tavla på nedervåningen, men vid tillfällen som det här tänker jag att våra stora fönster mot skogen kanske är det finaste motivet av dem alla. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • christine ryder skriver:

  Dom är vackra rådjuren, och bocken som du fick på bild är vår fin:-) Önskar er en trevlig Valborg och helg.

 • Marie skriver:

  Fniss, tänkte på ditt nyårslöfte häromdagen och insåg att du fortfarande höll det. Imponerande bloggflöde du har!
  Hoppas vi får se en bild på det dukade bordet, oerhört inspirerande att se olika dukningar.
  Vilken ljuvlig tomtgräns ni har!

 • Emma skriver:

  Visst är dom vackra, rådjuren?! Men så kluvna känslor jag ändå har för dom. Min lilla flicka fick behandlas intravenöst med antibiotika mot borelia efter en fästing (som vi inte ens sett eller har någon aning om vart den suttit), dessutom samtidigt som hennes cancerbehandling pågick… Och mer rådjur – fler fästingar. Men ändå, så vackra och fascinerande att få se på nära håll.

 • Hannah skriver:

  Härlig tavla med rörligt motiv 🙂

 • Nini Tjäder skriver:

  De är fina… så länge de inte är i ens egen trädgård och äter upp alla tulpaner och annat de råkar hitta som de gillar. Jag har gett upp vad gäller tulpaner. Vi har alldeles för gott om rådjur i området. Numer köper jag bara växter som det står att de är rådjurssäkra på.

 • Sofia skriver:

  Vi har också rådjur i trädgården, men de äter upp mina planteringar! 🙁

 • Charlott skriver:

  Fin bild! Härligt när naturen finns runt omkring oss, och särskilt när de passar in i bilden med trädgården. I din bild ser jag ett trädäck, lampor som är så likt vårt trädäck. Det jag också ser, som jag själv är på jakt efter, är en solfåtölj. Eftersom jag inte kunnat hitt den perfekta, men ser en skymt av något som ser perfekt ut i din bild, undrar jag vad det är gör någon:) mycket intresserad av den är jag. Samtidigt vill jag tacka för en mycket inspirerande blogg! Ha en skön helg!

 • Trendenser skriver:

  Hej Charlott, detta är inte en solfåtölj utan min Flagline chair från PP. Bilden är tagen från vårt uterum, så detta är en inomhusmöbel (men det kanske ser ut som om den står på utsidan eftersom det är ett så stort fönster). Kul att du gillar bloggen, det gör mig glad att höra! 🙂 Fin helg till dig med.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.