Annons

Önskelista april

Jag blundar för en stund och fyrar av en maxad drömskelista inför april. Jakten på småbelysning till fönsterna fortsätter (tips någon?). För en ”Danmarkofil” som mig skulle denna lilla lampa från LP sitta som en smäck i vår övre hall. Projekt avdigitalisera sovrummet pågår och två analoga väckarklockor står på inköpslistan. En snygg kruka och grönska till fönstret i dubbel bemärkelse (jag är besatt av brittish racing green just nu) vilket också föranleder en önskan om 32 silvermynt från Tennet (för då skulle jag slå till på den HÄR!), och så har vi ju dammat av uteplatsen för i år och börjat greja med grillen. Där skulle en Garden Trolley från Röshults sitta som en smäck i sommar. Sist men inte minst, två mer realistiska önskningar: Kol-tvål från nya Apotekia och finfina handdukar Tiles från Louise Roe. Komsi komsi!
 Foto: Louise Poulsen, Rosendahl Time Pieces, Svenskt Tenn, Apotekhe, Röshults och Louise Roe

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Kan tipsa om att den snygga väckarklockan låter förjävligt att vakna till. Har en själv men efter att jag hört den hårda ringningen blev det att fortsätta använda mobiltelefonen som väckarklocka. Tyvärr, men där kan man få en mildare ringning att vakna till.
  Men klockan är snygg att titta på ialla fall. 😉

 • Frida skriver:

  Tack för tipset om signalen Lisa, vilken tur att du sa det!! 🙂

 • Ulrika skriver:

  hej!
  Klockan må vara tjusig men den tickar så sjukt störande och väckningssignalen väcker hela familjen (alltså även om man har stort hus!). Vi kallar den för "dang-dangarn" ??
  /hälsningar Ulrika

 • Åh så mycket fint Frida!
  Fast jag blev rysligt nyfiken på varför du önskar dig 16 st silvermynt ??? 🙂
  Kram Anette

 • Frida skriver:

  Anette:
  Ooops 32 eller 33 menar jag ju
  ?

 • Frida:) ha ha vi räknar lika bra du och jag…trodde först att silvermynten var till krukan 🙂 blev lite rörigt det där, lika så bra att slå till på guldmynten de är lättare att räkna med 🙂
  Stora kramen/Anette

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.