Annons

Lokal keramik i Göteborgs Posten

Jag kunde ju inget säga igår, men jag är faktiskt på möhippa hela dagen idag – så jag kikar bara in lite snabbt i en paus för att påminna er som bor i närheten av Göteborg att kolla in helgens ”Två Dagar” som följer med GP. Jag har nog inte varit så tydlig med det i bloggen men sedan ett par år tillbaka är jag inredningsskribent för Göteborgs Postenoch har en stående sida i deras helgbilaga. Den här veckan handlar det om lokala keramiker och passande nog publiceras artikeln samma helg som A LaLondon äger rum. En designmarknad för oetablerade formgivare med massor av spännande saker att kolla in. Dagens tips!

Faksmil från Göteborgs Posten Två Dagar 2015-04-25 Foto: Frida Ramstedt
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Victoria skriver:

  inget från Elin Lannsjö…? Hon som gör så mycket fint!

 • Emma skriver:

  Jag och min yngsta dotter var hos vasakeramik i onsdags och köpte två av de underbara bollvaserna som finns med på bilden. Helt ljuvliga! Så om någon är intresserad så kan jag verkligen rekommendera att ta kontakt med henne. Himla fint att få se verkstaden/studion och den lilla hunden också. Har även hälsat på hos Kajsa Cramer i hennes förra verkstad, lika trevligt det. På något sätt tillför det en dimension att få ha sett vart föremålet tillverkats och att få se och prata några ord med skaparen, kreatörer, konstnären. Tycker liksom om keramiken lite extra efter det.

 • Mian skriver:

  Härlig kreativitet! : )

 • Emma - By Emma skriver:

  Du kan ju inte skriva att du ska gräva upp trädgården och sen stå utanför min dörr!;)
  Tack för igår fina du! Kram!!

 • Frida skriver:

  Victoria: Jag hade med Elin Lannsjös keramik i min första leverans till GP, som jag tyvärr fick dra tillbaka efter önskemål/krav från Elin själv. Hon är sjukskriven och gör bara keramik som hobby och ville därför inte att det skulle uppfattas som att hon bedriver denna verksamhet professionellt / säljer sina alster på samma sätt som de andra jag lyft fram i reportaget. Jag håller verkligen med dig om att Elin är jätteduktig!

 • Frida skriver:

  Emma: Tack för gårdagens kalas! Kram

 • Victoria skriver:

  ah då förstår jag! Tänkte väl att duktiga du inte kunde ha gjort en sån miss, därför jag blev lite fundersam 🙂 väldigt fin artikel i övrigt såklart, som alltid!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.