Annons

Instamoments

Jag lovade ju att berätta lite mer om allt roligt jag har haft för mig vid sidan av bloggen den senaste veckan. Även om jag har blivit lite bättre på att uppdatera mitt Instagram-konto varje dag, så fastnar ju vissa bilder ändå i mobilen och de som publiceras låter sig inte alltid förklaras i farten. Så här kommer en kameratömning och uppdatering XXL – såväl jobbmässigt som privat!
1) Den här våren omsätter jag lika mycket i mitt AB som jag gjorde under hela mitt första verksamhetsår, så ja.. Det är mycket att göra nu! 2) Bland annat håller jag på med ett superspännande nybyggnadsprojekt för Semrén + Månsson och Patriam där jag får vara med och välja såväl material som inredning. Väldigt lärorikt och kul! 3) En och annan jobbresa upp till Stockholm har det blivit. Här har jag slagit upp ett temporärt kontor i mitt rum på Scandic Grand Central. 4) Ett annat trevligt ställe att förlägga möten på är annars Svenskt Tenns tesalong. Där satt jag i tisdags och drog upp planer för de kommande fem (!!) åren. 5) I ett helt annat projekt jobbar jag med mästerkocken Leif Mannerström. 6) Och hemma? Där ritar vi kök. Jippie! 7) … samt fixar med uteplatsen. I helgen var jag och Max på Hjälmeskullas Handelsträdgård och botaniserade. 8) Dessutom målade vi om våra utemöbler. IKEA’s serie ÄPPLARÖ är ju så mycket finare i svart. Tycker jag. 9) Sist men inte minst. Just nu gör jag en stor plåtning tillsammans med @bodilfotograf som ni kan se mer detaljer av på Instagram. Ni hittar mig på @trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Majsan skriver:

  Kul att det går så bra för dig!

 • Majsan skriver:

  Kul att det går så bra för dig!

 • Pella skriver:

  Men åh vad kul med köket! Yay!! Och alla spännande jobb också förstås! Väl värt. 🙂

 • Marianne skriver:

  Det er så gøy å se at det går så bra med Trendenser! Vel fortjent!

 • Åh, va kul att få en inblick bakom kulisserna! Vilken spännande vår! Wow, heja dig – att det går så bra för trendenser!!!

 • Charlotte Bladh skriver:

  Åh vi har ju också Äpplarö! Ska genast sätta penseln i dem! Mycket snyggare!

 • lina skriver:

  Så himla coolt Frida! Jag unnar verkligen dig all framgång!

 • kristin skriver:

  Bra jobbat av dig! 🙂 Vad kul!
  Får man lov att fråga vilken färg du har använt dig av?
  tack på förhand!

 • Hanna skriver:

  kul att se!
  Det skulle också vara kul att se din styling av uterum/uteplatser! Vilka växter satsar du på utomhus?

 • Netti skriver:

  Vilket trevligt inlägg då du bjuder lite på din vardag 😀

 • Maria skriver:

  Även jag är intresserad av att veta vilken färg som använts till Äpplarö. Vi blev rekommenderade att inte måla men jag vill ju sååå gärna! Svart är supersnyggt!

 • Åsa skriver:

  Hej,
  Hade också tänkt måla om våran Äpplarö, vad har ni använt för sorts färg, funderar på om en svart bets är bäst.
  Mvh Åsa

 • Maria skriver:

  Härligt! Lycka till med alla projekt! 🙂

 • Maria skriver:

  Härligt! Lycka till med alla projekt! 🙂

 • Elna skriver:

  Det skulle vara kul att få mer inblick i era köksplaner; vi håller också på med köksrenoveringsplanering. Tips? Fallgropar? Bra leverantörer? Tacksam för lite guidning!

 • Clara skriver:

  Jättesnyggt med svart äpplarö. Slipade ni först eller målade ni direkt på befintlig yta?

 • Verena skriver:

  Vad snyggt det blev att måla utemöblerna svart!!

 • Karin skriver:

  Vill oxå gärna veta vilken färg ni använt, blev ju väldigt snyggt! Antar att ni målade på den brunbetsade varianten av Äpplarö?!

 • Frida skriver:

  Hej på er! Jag ska kika på färgburken imorgon och ange exakt men det är en svart fönsterfärg, inte bets. Slipade först ett varv med en liten slipmaskin och torkade av med målartvätt innan jag skred till verket. Men får återkomma om exakt färgmodell imorgon!

 • Anonym skriver:

  Jag var förbi färgavdelningen på byggvaruhuset idag och de sa att det kan vara klurigt att få färg att fästa på akaciaträ, som är ett väldigt oljigt träslag. De rådde mig att köra på svart bets istället för färg för att undvika att färgen släpper och/eller flagar. Den vita modellen av Äpplarö är gjord i furu och den går fin-fint att måla med fönsterfärg på, bara att rugga upp ytan lite. Det kommer jag göra, tycker det är snyggare än svart bets. Men uppenbarligen har Frida lyckats måla på akacia-varianten, eller hur?!!

  • Trendenser skriver:

   Våra möbler fick stå ute hela vintern och "slitas av regnet" först så det var rätt torrt och lättarbetat när jag började slipa 🙂

 • Nathalie skriver:

  Åh, bild 2 är styling av Florence Rolfe va? ?
  Härligt inlägg för övrigt, som vanligt.
  Ha det fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.