Annons

Hemma hos Sigge Eklund med If Stilsäkert

Jag är ju en ”late adopter” vad gäller poddar och har precis börjat lyssna ikapp på Alex och Sigges populära dito. Allt började med att jag skulle måla om utemöblerna på vår altan, modell pilligt så in i bänken och jag behövde lyssna på något kul för att göra det mindre tråkigt… Hur det slutade? Med att jag skrattade så högt åt det HÄR avsnittet att grannarna kom och undrade vad jag höll på med. Hursomhelst är det svårt att inte älska Sigges underfundiga och lite släpiga humor. Och efter att ha hört några stories från han och hans snygga fru Malins liv blir man onekligen lite nyfiken på hur de bor. Nyfiken? Kolla in det HÄR klippet som gjorts i samarbete med If Stilsäkert. Där bjuds på glimtar från och diskussioner kring Sigges bokhylla och hem, till viktiga försäkringsfaktorer för ett säkert boende. Dagens tips! 
Foto: skärmdump från YouTube – presenteras i samarbete med If Stilsäkert

Kommentarer

  • 17doors skriver:

    IF stilsäkerts senaste omgång filmer är såå bra, vill bara se fler. Jag älskar hur Amelia Widell hela tiden är så lugn och naturlig när Sigge försöker skojsa till det i det här klippet. Förstår inte att Amelia har eget inredningsprogram på tv vid det här laget, så bra ju!
    Fin valborg!

  • seventeendoors skriver:

    Förstår inte att Amelia INTE har eget tv-program ska det så klart vara!!! 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.