Annons

Glad Valborg!

Jag kikar in lite snabbt i väntan på våra middagsgäster och önskar glad Valborg med en närbild på kvällens bordsdekoration. Vitsippor. Alldeles perfekta i små glasvaser. Denna har jag köpt från Serax. Och som jag förknippar denna ljuvliga lilla blomma med härliga känslor. Sköna maj välkommen! Ha en härlig helg! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria skriver:

  Underbart fin bordsdekoration! Tack för tipset!

 • Hockeysilly.se skriver:

  Läs det senaste om rykten och övergångar inom ishockey på Hockeysilly.se.

 • Mian skriver:

  Finaste lilla välkommen våren-blomman! : )

 • Vitsippan, finaste lilla vårblomman.
  Ha en härlig helg!
  Anette

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.