Annons

Artilleriet The Kitchen – Grand opening

Imorse var jag inbjuden på för-frukost till Artilleriets nya butik The Kitchen, som slår upp portarna idag. Den 1 april (inget skämt) och på dagen prick 4 år efter att de öppnade sin inredningsbutik alldeles intill. Ni kanske minns mitt första inlägg om Sofia och Christian, då jag fick ta bilder veckan innan innan Artilleriet ens hade hunnit öppna? Det har hänt rätt mycket sedan dess, både med dem och med inredningsbranschen i stort och mat känns som en helt naturlig förlängning på deras koncept. 
Butiken ligger på Magasinsgatan 19 i Prickig Katts gamla lokaler, mitt emot en av mina favoritrestauranger (Hello Monkey). Perfekt läge och fantastiskt fint arrangerad butik. Bravo!
Det här är den vy man slås av direkt när man kommer in, och det förvånar mig inte att det redan är en av de mest instagrammade därifrån. Så mycket fint att kika på! Köksinredningen är specialritad av dem själva. 
Längst borta i den platsbyggda hyllan skymtar en grej som har stått på min önskelista rätt länge, och som jag äntligen gjorde slag i saken och köpte med mig hem. Tacka Sofi Fahrman för det. Jag ska visa er vad så snart jag bara har hunnit fota en ordentlig bild! 
Butiken är liten, men här finns så mycket snyggt. Helt omöjligt att göra konceptet rättvisa i några foton. Kolla in hos Johanna som också var där, spana in hashtaggen #artillerietthekitchen eller ta en sväng förbi affären själv när du har möjlighet. Ett perfekt utflyktsmål om du är i Göteborg över påsken!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jossan skriver:

  Fina bilder. Kan det vara de där bokpressen med blommorna i glaskulor? 😉

 • Men vad fint det ser ut! Definitivt ett måste-stopp när det är dags för Göteborg. Kan du inte ordna en ny blogg-träff snart så man får anledning att åka ner?… Glad påsk! /Johanna

 • Hannah skriver:

  Så himla fint! ?? Heja Göteborg!

 • Hanna skriver:

  Så fin butik! Det blir helt klart ett besök där vid nästa göteborgsbesök!

 • Caroline Flindt skriver:

  Fantastiskt fint!! Så kul att det händer så mycket på inredningsfronten i Göteborg.
  Insta: @carolineseverydaydelights

 • PELLA skriver:

  Så galet fint! Vi saknar Artilleriet här i Stockholm!!

 • Underbart vackert. Blir ett besök där vid nästa Göteborgsvistelse. Ha en fin påsk!

 • Robert skriver:

  Hade nog förväntat mig något annat. Antagligen för det just är Artilleriet. Visst det är "fint" (gillar inte ordet "fint" egentligen). Deras butik på Magasinsgatan är underbar. Gillar skarpt twisten med den gamla och nya känslan. Men The Kitchen ger, i alla fall av bilderna att döma och mitt tycke, en övervägande gammal känsla, a´la allmoge. Så för min del blir det ett litet besviket… nja…

 • Amanda skriver:

  Men så fint, älskar när det är olika stolar till bordet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.