Annons

2 X Love

Jag är mitt uppe i en stor reklamfotografering och det är minst sagt rörigt, både i studion och i huvudet. Kartonger och props über alles. Som pausmusik i väntan på budbilar, bärhjälp och bättre tider bjuder jag på några snabba från-höften-bilder av två omedelbara ögonblicksförälskelser som ingår i morgondagens rekvisita. Alltså hur fina är inte dessa? 
Fåtöljen Rama i naturfärgat läder kommer från OX Denmarq och finns att köpa på Rum21. Och de söta små runda vaserna i handdrejad keramik kommer från Therese Hagström Olsson som har studio i Linnéstan. Kolla in fler av hennes alster på instagramkontot @vasakeramik. Dagens tips! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Aaah! Underbara! Tipstack på keramiken!

 • Hannah skriver:

  Åååhh vaserna ???

 • Helena Lyth skriver:

  Och jag vill skicka ett tredje love på det där fönstret! 🙂

 • Mia skriver:

  Hej hej! Visst var det väl tre vinnare i pool-tävlingen?

 • Netti skriver:

  Dessa vaser är ju helt underbara 😀

 • Mia skriver:

  Fast det där var ju lite fult, hade varit mycket trevligare med ett svar och en förklaring. Förstår att ni skrivit fel men tråkigt när man ansträngt sig. Jaja, trevlig helg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.