Annons

#vackrasteväggen

Jag har fått ett ärofyllt uppdrag i vår, nämligen att sitta med i juryn för Gallerix stora taveltävling där de letar efter Sveriges snyggaste, mest kreativa, personliga och fina tavelväggar. Hur ser det ut hos dig? Har du tips på fina motiv eller en inspirerande tavelkombination att bjuda på? Var med i deras tävling på Instagram fram till den 5 april så kan du vinna ett Gallerix-presentkort värt 5000 kr. Såhär gör du: 1) Fota din vackraste vägg 2) Ladda upp bilden på Instagram märkt med #vackrasteväggen samt @gallerixsverige. Tänk på att din profil måste vara öppen så vi kan se din bild! 3) Följ @gallerixsverige för uppdateringar, erbjudanden och mer vägginspiration. Själv ska jag ärligt erkänna att jag mest associerade Gallerix med mina tonårsplanscher, men när jag djupdök i deras bildbank hittade jag flera prisvärda motiv. Bland annat den här fina fotokonsten, från 129 kr. Du hittar mitt val HÄR
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kommentarer

 • Ella skriver:

  Du har alltid så fina inredningsdetaljer!!

 • Matilda skriver:

  Jag som inte ens påbörjat projekt tavelvägg än. Haha, åh typiskt!

 • Hannah skriver:

  Hade aldrig gissat på Gallerix…. Men du VATTENKANNAN ?? Var har du köpt den?

 • Martin skriver:

  När börjar tallriksväggstävlingen? Seriöst alltså. Kan du inte styra upp en sådan? Jag lovar att delta. Kram!

 • Frida skriver:

  Martin: Ha ha… vill du spika ett hundratal kvadrat tallriksvägg i studion menar du? 😉 Vi tar det på onsdag.

 • Kristina skriver:

  Vart kommer vattenkannan ifrån?

 • Frida skriver:

  Kristina: Vattenkannan kommer från House Doctor, finns bland annat att köpa hos Östling Schedin i Spinneriet
  https://www.facebook.com/Ostlinghschedin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.