Annons

Stylingtips till badrummet

En återkommande fråga jag ofta får handlar om hur man kan fixa en skönare känsla i sitt badrum utan att renovera och byta ut sitt vita standardkakel om man exempelvis bor i hyresrätt eller nybygge. Mina topp-3-bästa tips? Tänk kontraster. Vad är motsatsen till hårt? Mjukt. Vad är motsatsen till ett dött material som kakel? Trä och levande växter. Och hur kan man skapa liv utan att det blir rörigt? Stilleben. Satsa på1) Att investera i snygga handdukar 2) Köp en korg i naturmaterial eller liten träpall och gröna växter 3) att samla ihop småprylarna på parad (stilleben istället för stök!). Och vet ni vad? Pella och Marie har gjort precis gjort en toppenbra bloggserie på badrums-temat. Jag fastnade bl a för deras återbruk av doftljusglas som snygggförvaring för sminkpenslar. Fler bilder och inköpslistor hittar du HÄR och HÄR!
Fotograf: Sara Danielsson Styling: Pella Hedeby och Marie Ramse

Kategorier:

Kommentarer

 • Catrin skriver:

  Bra tips!
  Ett annat tips som vi själva använt oss av, är att måla kaklet. Det finns speciell kakelfärg. Så vårt badrum som tidigare var beige och murrigt blev vitt och fint i väntan på badrumsrenoveringen som vi tar tag i nästa år.

 • Jensvollen skriver:

  Herregud. Perfektion! Dör vad snyggt!
  Din blogg är så sjukt inspirerande, grym!

 • Epkinredning skriver:

  så fina bilder! Väldigt inspirerande blogg

 • Anonym skriver:

  Superfint! Önskar jag hade lite större badrum som jag fick plats med lite mer i. 🙂

 • Nellie skriver:

  så snyggt med kaktusen 😀

 • Men ja, kaktus är ju himla fint i badrummet. Dessutom så låter både katten och barnet bli den, hihi.

 • Anonym skriver:

  amen gud vad fint!!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.