Annons

Min måndag i fem foton

En gråmulen måndag i slutet på mars. Hur kan den se ut på mitt jobb? Lite såhär. Ungefär. Tack vare min praktikant Jenni har jag blivit lite bättre på att ta kort på vardagsögonblick som tidigare gått min kamera förbi. Så till er som önskade fler blogginlägg i stil med ”bakom kulisserna” och ”sådant jag gör när jag inte bloggar eller åker på mässor”. Här har ni fem foton från en vanlig vardag. 
Måndag morgon = avstämningsmöte med Helén som sköter alla annonser, föreläsningsbokningar och kommersiella uppdrag åt mig. Utan henne skulle min kalender vara kaos. 
Efter det. Prep och plock till ett kommande frilansjobb på temat ”lokalproducerad keramik”! Här syns bland annat produkter från Kajsa Cramer, Camilla Broyn och 1846 Ceramics
Och efter det? En snabb sopplunch innan rekvisitabordet här i fotostudion förvandlades till barnkalas på en kvart. Håll utkik i april för fler foton och tips på det temat. 
Under dagen hann jag också med ett besök från Hallands Nyheter (som gjorde ett reportage från Spinneriet till deras inredningsbilaga) och så svarade jag på exakt 132 mail (nej jag skojar inte, det är en helt normalt) innan jag packade ihop för att åka och hämta på förskolan kl 16. Hejdå macken, vi ses imorrn’!
Foto: Frida Ramstedt / Jenni Tolf, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hanna skriver:

  Så roligt att få se lite snapshots från din vardag! Mer sånt 🙂

 • Sanna skriver:

  Vilken fantastisk studio du har! Vad är det för fin matta under det svarta bordet i första bilden?
  Med vänlig hälsning,
  S

 • Maria skriver:

  Vilket underbart snyggt fodral från PAP!

 • Så fina keramiksaker. 🙂
  Finns de att köpa/beställa någonstans?

 • Rebecca skriver:

  Härliga bilder! Besök gärna min hemsida för inspiration!

 • Jenny skriver:

  Jätte fin bok/kalender! 😀 Vad hitta du den ^^?
  Älskar din blogg <3

 • M skriver:

  Man blir minst sagt imponerad! Bara 123 mail hade fått min dag att bli katastrofal, och "barnkalas" på det, du måste vara en superkvinna 😉

 • Åh en sån där personlig anteckningsbok, det hade varit fint!
  Kram Anette

 • Camilla Bröyn skriver:

  fina bilder, Frida! 🙂
  Eva, man kan köpa Kajsas och min keramik från våra hemsidor i länk.

 • 1846 CERAMICS skriver:

  Hej Eva,
  Är du intresserad av vår keramik så får du gärna lägga ett mail till [email protected]
  Ha en fin kväll! // Paulina & Anna
  Ps Frida, grymt jobbat som alltid!

 • Anonym skriver:

  Vilka fina bilder! 🙂

 • Anonym skriver:

  Vilka fina bilder! Råkade vara lite snabb på skicka-knappen.. 😉

 • Maria skriver:

  Fina Frida!
  Varifrån kommer din fina anteckningsbok!?
  Ha en fin påsk!
  /Maria

 • Maria skriver:

  Tack för svar Frida! Grymt!

 • Trendenser skriver:

  Nejdå, man lär sig 🙂 Men så uppfattas jag säkert som kort eftersom jag aldrig skriver några uppsatser i mina svar. Ha en bra dag!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.