Annons

Hemnetgodis på Kungshöjdsgatan 11 B

Det uppstod förvirring i kommentarsfältet efter gårdagens utskick från Alvhem. De mörka bilder vi fick se som teaser var bara ”pressbilder”. Alvhem har vanliga mäklarbilder på lägenheten också, fotade i dagsljus. Men det är ju väldigt få objekt som kommer ut på marknaden med två olika set ups av bilder, så det är kanske inte så konstigt att det blev svårt att hänga med i svängarna. Jag vill inte göra en följetong av det här, bara tipsa er som frågat -bilderna i dagsljus från Kungshöjdsgatan kan ni hitta här. Trevlig lördag!
Foto: Alvhem mäkleri

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag är inte förvånad, eftersom lägenheten kändes minst sagt svårsåld med bilder som såg ut att vara tagna i skymningsljus 😉

 • Jeanette skriver:

  Nu var den lite ljusare. 🙂 Det måste ju ha varit originalträgolv i denna tidigare, tänk vad fin den hade varit med det!

 • BYJOWITHLOVE skriver:

  Underbar lägenhet! Utsikten! Läget! Golven är väl en smaksak. Lite kallt för min. De skulle ha eldat i kakelugnen för att få in lite mer värme i de bilderna. Knackar man sen ner marmorsockeln och byter till en hög i trä eller fransk, och målar väggarna och den i samma så kulör så kommer man en bra bit närmare ombonat. Men som sagt, en smaksak 😉

 • Robert skriver:

  Att det fanns vanliga mäklarbilder visste vi redan, stod ju i sista meningen….

 • Netti skriver:

  Vilket häftigt sängbord 🙂

 • linda skriver:

  jisses vad besviken jag blev. Nattbilderna var så dramatiska å så det här!! platt fall för min del…

 • Trendenser skriver:

  Jo. Men uppenbarligen många som missat det ändå, om du läser kommentarerna i det inlägget 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.