Annons

Hemnetgodis på Döbelnsgatan 43

Har ni sett den här fina lägenheten som är till salu via ESNY? En välplanerad trea med finish. Ingen slarvrenovering här inte. Jag fastnade bland annat för den härliga tavlan som hänger ovanför soffan i vardagsrummet. Har länge varit på jakt efter det perfekta molnet till vårt sovrum. Klicka in er HÄR för att se fler bilder från denna lilla pärla på Hemnet. Trevlig torsdagskväll till er!
Foto: ESNY

Kategorier:

Kommentarer

 • Cissela skriver:

  Om du söker det perfekta molnet till ditt sovrum tycker jag du ska tapetsera med ’Novolette’/Fornasetti från Cole & Son. Då kommer du få en hel himmel att sova i ?

 • elin skriver:

  Vet du något mer om regissörsstolen på första bilden? Har tre st som på bilden men aldrig kommit på vart de kommer ifrån….

 • Imorgon påbörjar jag mitt nya litterära experiment: Flaskposten. I tjugo Metrotidningar ska jag från och med imorgon i smyg häfta in tjugo självskrivna texter och sedan lägga tillbaka dem i tidningsstället fria åt allmänheten. Vill du vara en av de unika tjugo första läsare, se till att befinna dig i närheten av Brommaplan imorgon bitti. 😉
  https://enlangmanparesa.blogg.se/

 • Erika skriver:

  Tjusigt värre!
  En fråga, när blir din blogg mobilanpassad? Ett litet problem att läsa med en hand eftersom man måste förstora upp inlägget först, dagens ilandsproblem! 🙂
  Tack för bästa inredningsbloggen!

 • Anette Starby skriver:

  Vilken ljus och fräsch lägenhet och tavlan är verkligen underbar :-D.

 • Frida skriver:

  Elin: Jag vet inte säkert men det kan vara Karin Mobrings Amiral. De liknar i alla fall dem.

 • Frida skriver:

  Erika: Jag har valt att inte mobilanpassa sajten förrän jag har en bra lösning för mina banners. Det är annonsörerna som gör det möjligt för mig att hålla nivån på den här bloggen och lägga all den tid jag gör på att skriva och fota – så att skala bort annonserna i en mobilanpassning som många hobbybloggare gör funkar tyvärr inte för mig – men jag tror vi är en lösning på spåren. Hav förtröstan! 🙂

 • Tjusig och ännu ett grått kök som är så himla fint.
  Kram Anette

 • sandra skriver:

  Ingen slarvrenovering, blir lite nyfiken på hur du menar?
  Golven såg inte särskilt roliga ut, en gammal lägenhet utan originalgolv med kvartslist. Lite synd för en sån byggnad tycker jag

 • Frida skriver:

  Sandra: Jag tänker främst på alla hastrenoverade lägenheter som är i omlopp där köksluckorna hänger på sniskan och kakelplattorna i badrummet är ojämna – där man tydligt kan se att någon slarvat och snabbar sig mest för att tjäna pengar. Det här verkar vara gjort med lite mer omsorg.

 • linda skriver:

  Snyggt! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.