Annons

Budgettips

Jag vill börja med att understryka att jag inte får betalt för att skriva det här. Jag förstår nämligen om man skulle kunna misstänka det eftersom jag sitter med i Gallerix tävlingsjury i vår. Men så är inte är fallet. Jag fastnade för och beställde hem den här tavlan eftersom jag inte kunde sluta stirra på motivet. Jag gillar när man börjar fundera lite. Vad tänker hon på? Vart är hon på väg? Varför känner hon sig tom? Den här fotoförstoringen med måtten 50*40 cm (som jag har) kostar 199 kr. Dagens budgettips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda skriver:

  Hej!
  Vad heter lampan på bilden? Jag har sett den tidigare och är ute efter en sån, men vet inget om den. Men fin är den! Och så är din blogg!
  Ha det gott! /Linda

 • Nicklas skriver:

  @Linda, lampan heter Gatto Piccolo och tillverkas av FLOS.

 • Louise skriver:

  Vilken cool bild 😀

 • Felicias mode skriver:

  Wow! Snygg!! 🙂

 • läs min blogg?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.