Annons

Veckans söndagssummering – v 7 – 2015

Veckan efter möbelmässan i Stockholm har det varit lite stå på nyhetsfronten. Kanske för att många företag passat på att vila och återhämta sig litet. Förutom en diger skörd av ”uppföljningsmail” så har inkorgen varit ovanligt stillsam. Därför bjuder jag också på ett ovanligt vilsamt veckosvep med några subtila nyheter som fastnat på näthinnan från de gångna dagarna. Passande nog i väldigt neutral färgskala. Nya pressbilder, kungliga samarbeten och lite annat. Hoppas ni gillar!
Norrgavel har släppt ett gäng nya pressbilder för våren 2015. Jag fastnade för pläden. Inga kemikalier eller mjukgörande medel används under produktionen. Finns i grafiskt svart/vit, blå/vit och rosa/vit för 895 kr.
Cone lights från Studio Vit säljs i numrerad upplaga från  Etage Projects mellan den 20 februari och 24 april. Varje lampa är handgjord i London. Fler bilder HÄR!
Claesson Koivisto Rune lanserade ju sitt eget varumärke ”Smaller Objects” under möbelmässan och i veckan skickades det ut en pressrelease med fina bilder som fått fötter i bloggvärlden. Kommer finnas till försäljning både HÄR, hos Asplund och hos utvalda internationella återförsäljare.
Stelton har släppt vårens ”säsongsfärger” på sin klassiska kanna. Den här gången har de inspirerats av barrskog och den mossklädda granitens gröna toner liksom Östersjön och Nordsjöns blå nyanser.
Havet och den nordiska skärgårdsmiljön har också inspirerat vårens ”skräll”. Bernadotte Kylbergs nya kollektion för just Stelton! Serien heter STOCKHOLM och premiärvisades bland annat här på mässan i Frankfurt där jag befinner mig i skrivande stund. 
Den 19/2 startar Granit sin försäljning av Liselotte Watkins produkter. Serien släpps i begränsad upplaga och säljs under februari månad. I kollektionen ingår även en större tygväska, ett fint doftljus, en galge i återvunnet papper samt en print i storlek 50 x 70. Hänga på låset?
Inredningsföretaget HK Living har också fått mycket bloggkärlek för sin nya vår- och sommarkollektion, och för sina nya fina pressbilder! Ett företag som är på G och värt att hålla utkik efter! Avslutningsvis signeras veckans Hemnetgodis mäklarfirman Entrance Mäkleri vars lägenhet på Plantagegatan är stylad av mina kontorsgrannar Östling Schedin som har butik ute på Spinneriet. Tipstack till Tant Johanna! Klicka HÄR för att se fler bilder. Ha en fin start på vecka 8. 
Foto: Norrgavel, Studio Vit, Stelton. CKR, IKEA Livet Hemma, HK Living, Entrance

Kommentarer

 • Åh, härligt spanat mitt i Ambiente ruschen!
  Jag gillade CKR’s "småsaker" riktigt mycket, speciellt marchallhållaren och hussiffrorna.
  Ska snart iväg på pressvisningen för Stelton’s Stockholm Aquatic och hoppas få träffa Prinsen där 🙂 det hade ju helt klart blivit en lite guldkantad start på veckan 🙂
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Anna skriver:

  Biopremiär? 🙂

 • Karin skriver:

  Pläden <3 Jag har en ullpläd på önskelistan till födelsedagen om några veckor, måste nog tipsa min man om denna 🙂

 • Lovisa skriver:

  Vilken lägenhet och trappa! Jag vill ha! 🙂

 • Sabina skriver:

  Sååå snyggt!

 • Hanna skriver:

  din blogg är magisk!!

 • Kartellen skriver:

  Snygga bilder och härligt uppdaterad inredning som alltid 😀

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.