Annons

Stolkärlek

Jag pratade med en kompis nyligen om vad som anses vara inredningsvärldens motsvarighet till trendsättande accessoarer (kuddar och plädar?) dyra handväskor (designerlampor?) och stilsättande signaturplagg (valet av soffa och köksstolar?). På det sista temat är jag upp-till-halsen-trött på alla böjträstolar just nu men jag har faktiskt en kärlek i den kategorin som har överlevt min ”tremånadersregel” så pass länge att jag nu närmar mig en form av treårsdito. Jonas Bohlins fina, fina, fina Vilda med rygg och sits i tärnjsöläder som produceras av Gemla. Förutom att de är tjusiga i sin enkelhet är de gudomligt sköna att sitta i. Jag testade senast i helgen. Så, bara det värsta grötkastarkriget är över här hemma ämnar jag investera i ett par. Men till er DINK’are utan barn. Kolla in dessa!
Foto: Jonas Ingerstedt för Residence 

Kategorier:

Kommentarer

 • Living by Miriam skriver:

  åh de är också min favorit. Har dock aldrig suttit i dem, skönt att höra att de är sköna också 😉

 • Estela skriver:

  Så snygga!!!

 • Fanny skriver:

  Riktigt snygga!

 • Camila B skriver:

  Så fina!

 • Johanna Garcia skriver:

  Suuupersnygga o tidlösa! Tack för tipset!

 • Louise skriver:

  Så enkel men elegant, gillar!

 • Madde skriver:

  Me like! 🙂

 • biggeros skriver:

  Verkligen fin pall!!

 • Sara skriver:

  Så snyggt 🙂

 • JUNITJEJ skriver:

  Kanonfina!

 • Maria skriver:

  Hej! Är på soffjakt och är nyfiken på vad du har för soffa hemma .
  Tacksam för svar!

 • Anonym skriver:

  Åh ja så fina! Är på jakt efter några som åldras vackert och det tror jag att dessa gör! Nu ska jag fundera på om de passar in… Eller hur jag ska få dem att passa in ?

 • Anonym skriver:

  Åh ja så fina! Är på jakt efter några som åldras vackert och det tror jag att dessa gör! Nu ska jag fundera på om de passar in… Eller hur jag ska få dem att passa in ?

 • Maria skriver:

  Precis såna vill jag ha! Försöker hitta prisuppgift på dem, men tycks svårt. Någon som vet vad en stol går på?

 • Anonym skriver:

  Tyvärr är det ju ni bloggare som förstör gamla klassiker genom att under en kort period mata oss med en typ av stol/lampa/soffa etc tills man blir trött på dem.
  Jag kan i och för sig inte förstå resonemanget avseende böjträstol (t.eX Thonet) som har funnits i i oändlig tid och fortfarande är lika klassisk och gångbar och aldrig går ur tiden. Lika lite hur man kan bli trött på Ph lampan eller något annat som är riktigt bra gjort. En slit och slängmentalitet som inte är särskilt "inne". Varför följer ni alla alltid strömmen. Varför törs ni inte tycka något eget? Egentligen tycks ni inte ha något gediget intresse för inredning utan behandlar det som mode. Rädda oCh osäkra att ni ska tycka fel och annorlunda

 • Mia skriver:

  Ta en lunch på restaurang Brillo vid Stureplan vid ett besök i Stockholm så kan du provsitta dem. Mycket vackra tills de också anses otrendiga…?

 • Anonym skriver:

  så himla fint!

 • Anna-Karin skriver:

  Jag bloggade om dessa i juni, då hade jag ingen aning om vart dom kom ifrån. Bra att du upplyser mig/oss Frida 🙂 Supersnygga är dom hur som helst.

 • Trendenser skriver:

  Om det är så du känner för oss bloggare, varför lägger du då tid på att läsa det vi skriver?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.