Annons

Sådant som inspirerar mig just nu

Den absolut vanligaste frågan jag får från journalister som vill intervjua mig (oavsett ämne) tycks lyda ”var hittar du din inspiration?”. Ärligt talat. Jag har ingen aning. Jag pendlar mellan att svara entusiastiskt ”överallt” eller uppgivet ”ingenstans”. Det beror lite på dagsformen. Det enda jag vet säkert är att Pinterest, som tidigare varit en tillförligtlig källa till kreativ energi, inte länge funkar som den ska. Just nu är min feed där bara ett inferno av likadana inredningsbilder eller andras repinnade citat och småbittra livsaforismer (tröttsamt). Vad som däremot inspirerar mig till bristningsgränsen är entreprenörer som vågar annorlunda. Som tillför eget istället för att bara idissla andras arbete och som presenterar det på ett radikalt och nytt vis. Som The Line – The Apartment i NY. Jag älskar konceptet (en lägenhetsbutik i ständig förändring, där ALLT är till salu) och känner sådan obeskrivlig pepp när jag surfar in på deras inredningssida. Ganska okomplicerat, rätt klassiskt, mycket danskt och lagom arty. Dagens tips!
Foto: The Apartment

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Amen! Mitt pinterest är ett enda idisslande av "våga följa dina drömmar ta ingen skit nu kööööör vi tjejor". S.N.A.R.K… Förlåt!! ?

 • Stefan skriver:

  Ser jävligt mysigt ut! Älskar fåtöljen!

 • 17doors skriver:

  Håller helt med om Pinterest! Same same, over and over.
  Och The Line… Underbart!

 • Olivia skriver:

  wow, jätte fint, kan inte vänta tills jag flyttar hemifrån!!!! :))

 • Fanny skriver:

  Sovrummet var ju otroligt fint!

 • sandra skriver:

  Härligt med din ärlighet! dessutom håller jag med, det börjar bli ganska trist på Pinterest, sällan något som sticker ut och gör en nyfiken.

 • Sabina skriver:

  Riktigt fint, Pinterest är bäst! 🙂

 • Annika skriver:

  Håller med; samma bilder som återkommer på Pinterest hela tiden. Vill du inte se quotes, så är det lätt att avfölja just de anslagstavlorna. Så gör jag när det blir för mycket barnkläder i mitt flöde. 😉 Jag tycker att Pinterest ofta inspirerar! Men även där finns många konton, som ser väldigt lika ut. Svart, vitt och grafiskt med samma trendiga produkter. Eller bilder från Pinterest! Tråkigt!

 • Så snyggt! Längtar tills jag får chansen att intreda mitt egna hem 🙂

 • Camilla skriver:

  Älskar The Line, besökt stället flertalet gånger. Väldigt trevlig personal!!!

 • Mikaela skriver:

  Sådär vill jag ha mitt rum! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.