Annons

Min dag på möbelmässan – häng med bakom kulisserna!

Imorse hoppade jag på tåget till Stockholm Furniture Fair. Jag har betat av möten, tagit en snabb kik på Ilse Crawfords trendutställning, kramat branschkollegor jag inte träffat på länge och ätit en magiskt god middag med Georg JensenEtt Hem. Vill du hänga med mig bakom kulisserna? Kolla in det HÄR! istället för att visa de klassiska stillbilderna från trendutställningar och events (de kommer senare, när jag har föreläst färdigt – jag lovar!) så testar jag nytt grepp och bjuder på rörligt material. I den här korta videon har jag klippt ihop olika sekvenser som jag filmat (eller själv blivit filmad i) under min första dag på möbelmässan. Från morgon till sen kväll. Hoppas ni gillar!

Foto / film: Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Hej Frida! Trevligt med rörliga bilder! Men hade önskat färre av alla trianglar och fyrkanter i mitten av bilderna. Det blev rörigt och svårt att se "det man faktiskt ville se". (Alltså bilder från mässan)…lite konstruktiv kritik bara…

 • Fejjsdesign skriver:

  Jättetrevligt med en videosnutt! Levande och talande!
  Håller dock med förra inlägget. Alldeles för rörigt med alla trianglar o former som störde för mycket i det man ville hinna snappa upp!
  Men kul nytt format med video!

 • Petra skriver:

  Hallå! Så himla trevligt inlägg. Kul med rörligt material i bloggversion, men håller med de övriga två, lite väl många trianglar. Det blev tröttsamt för ögat!

 • Frida skriver:

  Jag hör er! Tack för feedback. Jag använde en app för att få ihop filmen lite snabbt igår kväll, men har uppdaterat inlägget nu med den råa / omixade videofilen där bilderna syns tydligare. Hoppas det blir bättre 🙂

 • Stefan skriver:

  Blev mycket bättre. Håller med trevlig att få en liten rundvandring!
  Just det, du får gärna lyssna på vår pod om du har alldeles för lite att göra i helgen. themoonbarking på Itunes.
  Trevlig helg!

 • Hanna skriver:

  Hurra för nya idéer!!?? Jättekul att få se hur alla bilder man sett på instagram liksom hänger ihop i Ilses monter. Nu känns det lite som att jag varit där juh?

 • Läste i nån "social media trends"-rapport (som jag fann på pinterest) att videofilmen skulle komma stort 2015. Så kul! Vill ha mer!!!
  Verkligheten bakom kulisserna tror jag är en stor trend 2015 -att få en liten inblick i ditt liv! Tack!!!

 • Lisa S skriver:

  Superduper kul att se!! Stort tack! Trevlig helg. Kram Lisa S

 • Pella skriver:

  Proffsigt Frida! Så fint det blev. Och tack för supertrevligt sällskap igår! 🙂 Kram

 • Malin skriver:

  Vi gillar! 🙂

 • Mathilda skriver:

  Ta gärna en titt på min blogg;):)

 • Jenny skriver:

  Såg att Sofi Fahrman körde samma upplägg.
  Väldigt bra och roligt sätt att få ta del av det som händer er och branschen. Sen tycker jag att filmerna inte behöver vara superlånga. Men två tummar upp! Ser fram emot fler. 🙂

 • Inredningsh skriver:

  Åh det blev ju riktigt coolt, och vilken kväll!!
  Kram Anette

 • Linnéa skriver:

  har bloppis på min blogg! helt oanvända plagg, väskor och jackor!

 • Sara skriver:

  Tack för rundturen, hänger gärna med på fler turer från mässan eftersom jag i år inte har möjlighet att själv vara på plats ??

 • Jess skriver:

  Hej Frida, du vet inte var man kan få tag i en Diamond Chair svart eller silverfärgad, jag har letat som en tok.
  Tack för en fin blogg
  Kram
  Jess

 • Charlotte Bladh skriver:

  Man bugar! Fantastiskt filmat! Vilken app använde du? Kram

 • Aniika skriver:

  Kuuul med film, gärna mer sånt (i mån av tid förstås).

 • Johanna Hulander skriver:

  Mycket roligt att se för oss som inte kunde vara med i år! Film är fantastiskt bra. Bra gjort! ?? Kram Johanna

 • Trendenser skriver:

  Har du kollat Lauritz och Bukowskis Market? De finns inte att köpa nya i Sverige vad jag vet men det är Knoll som producerar dem. Lycka till!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.