Annons

Instaweek

Jag sitter i soffan och pustar ut efter en intensiv men nypa-sig-i-armen-rolig arbetsvecka i Trendenser AB. Jag har bott på hotell i Frankfurt, Stockholm och Göteborg samt avslutat veckan i Bua utanför Varberg. Man kan väl säga att resväskan varit min bästa kompis de senaste sju dagarna. Här har ni en resumé!
1) Veckan startade i Frankfurt med mässbesök på Ambiente 2) Sedan åkte jag raka vägen hem och lämnade min trendspaning till Göteborgs Postens helgbilaga Två Dagar (som publicerades i lördags) 3) …och arbetade i studion med hemlig påskfotografering på schemat! 4) På onsdagen åkte jag till Stockholm för jobb och bodde på HTL med @byemma 5) Någon frågade vad det svåraste med egenföretagandet är? Alla kniviga beslut som ständigt måste tas på detta tema… 6) I torsdags föreläste jag för ett 20-tal digitala specialister från landets mediabyråer (inbjudna till en kundkväll på Hemnets huvudkontor) 7) I fredags åkte jag tillbaka till Spinneriet för att ta emot studiebesök från en gymnasieskola 8) och sedan avrundade vi veckan med att se Henrik Schyffert och Fredrik Lindströms ”ÄGD” på Scandinavium i lördags. En briljant samhällsatir över vår tids ”Maximum Flash for Minimum Cash generation” Gå och titta! 9) Och idag? En skön söndag på stranden i Sanddamm. Nu ser jag fram emot en lugn period på hemmaplan. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Emma - By Emma skriver:

    Tack för trevliga dagar!
    kram!

  • Kreativa Karin skriver:

    Jisses vilken fullspäckad vecka! Härligt att du hann med söndagssummeringen ändå, alltid lika trevlig läsning!

  • Klickade vidare på Ikeas nippriglänk.
    Fantastiskt fin kollektion!
    Men…Man blir ju helnipprig av de låga priserna, inga designpriser precis Hattarna t ex kunde väl minst ha kostat det dubbla, eller?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.