Annons

Här hittar du videon från Stockholm Design Talks seminarium!

Jag har fått många frågor om var man kan hitta filminspelningen från lördagens paneldebatt om ”kreativitet” som jag höll på möbelmässan. Med mig på scen hade jag Hanna Wendelbo, tapetdesigner och kreativ ledare på Sandberg samt ”instagramstjärna” på @hannawendelbo, Dagny Thurmann-Hoelseth, en av Norges mest kända färg- och trendexperter som också instagrammar på @thedailydagny samt mönsterformgivaren Lisa Bengtsson som ni hittar på @studiolisabengtsson. Tack för en härlig och ärlig pratstund som jag hoppas kan inspirera fler. Klicka HÄR så hittar du till videon
Foto: Martin Wendelbo

Kategorier:

Kommentarer

 • Dumma dumma migrän som jag fightades med (eller tvärtom? ) under hela mässan och som till slut tvingade mig till sängläge på lördagen så att jag missade ert Design Talk.
  BU det var verkligen veckans sämsta att missa det.
  Kram Anette/Inredningshjälpen

 • Frida skriver:

  Anette: Åh nej! Men vilken tur att du kan se det i efterhand ändå, så missar du det ju inte helt. Hoppas migränen har sprungit och gömt sig nu. Kram!

 • Nathalie skriver:

  Herregud vilken bra och intressant diskussion. Och suveränt ledd. Den berörde mig också då jag inser att jag måste söka mig till mer kreativa kretsar. Fick verkligen en ögonöppnare för det och nästan en liten tår av all igenkänning av de känslor ni beskriver. Skulle kunna sitta och prata med er i flera timmar. Hoppas att det kommer mer sånt av dig Frida och gärna tips på hur och var man kan bygga likasinnade kontakter. TACK!

 • hurra!!!! Vad glad jag blir! Oj, massor av intressanta talks! Tack för tips!
  Längtar redan till att sluta jobba så jag får lyssna, passar ju perfekt med mina funderingar kring kreativitet! Det kommer bli ett kreativt år!
  Tack!

 • Anna skriver:

  Nu har jag lyssnat både en och två gånger. Vilken pepp! Tack snälla för att du länkade till filmen och för att du bjuder på videomaterial som fördjupning till det snabba som flimrar förbi. Well Done!

 • Federico skriver:

  Väldigt intressant diskussion med riktigt bra tips! Blir till att lyssna en gång till tror jag!

 • Ebba von Sydow skriver:

  Hej! Nu har jag också tittat, kul och inspirerande – jag hade kunnat göra en hel podcast-serie om det där, kreativitet alltså. Så spännande att gräva i! Kram från Ebba – och kanske TUR att jag inte var på plats, då hade ni blivit bombarderade med frågor efteråt… 😉

 • Joanna skriver:

  Hej Frida. Går det att hitta din föreläsning om inredning i sociala medier någonstans? Är så himla nyfiken på den 🙂

 • Frida skriver:

  Hej Joanna!
  Nej, jag tillät dem inte spela in fredagens föredrag eftersom det är en del av mitt levebröd att hålla föreläsningar av den typen. Om mitt material finns tillgängligt att se gratis på nätet finns det ju mindre anledning att komma och lyssna på mig i verkligheten 🙂
  För dem som är intresserade av att boka ett föredrag på ca 45 till 90 minuter så kan man kontakta min agent på: [email protected]
  Bästa hälsningar Frida

 • Lyssnade precis på "lika som bär"-debatten och önskar att du kunde lyfta den i ett eget inlägg där fokus ligger på att fler får upp ögonen för code of conduct och CSR- frågor, kemikalier, miljö och hållbarhetsfrågor. Att det inte bara handlar om upphovsrätt utan om att ta ansvar för en bättre värld – lite klyschigt men så sant. Håller med om att Svenska företag även inom modebranschen tar ett enormt ansvar genom sina code of conduct och CSR- frågor och driver viktiga frågor framåt.
  Heja dig! Så viktig fråga att lyfta!

 • Sara skriver:

  Vilken intressant diskussion!! Jag blev så pepp och glad och ivrig på att hoppa in i den 🙂 Dessutom var det roligt att ta del av personerna bakom instaprofilerna, duktiga och ödmjuka kreatörer. Tack för delningen.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.