Annons

Happy Friday!

Trots att det är en hel dag kvar på möbelmässan med massor kvar att se och göra innan jag kan ta helg, så har jag en skön fredagskänsla i kroppen. Man blir så mjuk i kanterna av alla intryck, upplevelser och möten under de här dagarna. För att inte tala om all inspiration som sköljer över en från morgon till kväll. Jag skulle vilja trippla dygnet så jag hann med precis allt som bjuds. Jag önskar trevlig fredag med en bild på Henning Koppels fina melaminklocka som tagits i produktion igen av Georg Jensen, från och med 2015. Hurra! Jag som spanat på en liknande på auktion en gång i tiden. Kanske är det fler danska designnördar därute som blir lika glada som mig för denna nyhet? Happy Friday på er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sonia skriver:

  Älskar verkligen de små detaljerna inom inredning och hur stilrent det blir, så fint!

 • G I N A ~ skriver:

  så himla snygg klocka! 🙂

 • Anonym skriver:

  åååh vad fin blogg du har! 😀

 • Anonym skriver:

  Undrar vilken din favorit butik är? din smak på inredning är super fin tycker jag! 😀 Vad är dina bästa tips runt inredning?

 • Tove skriver:

  Frida, kommer företagen i julkalendern någonsin bli klara med sina val så att vinnarna presenteras? Hittade du någonsin några wegner cigarrentöljer? Apropå dansk design…

 • Tove skriver:

  Oj jag har missat det helt och ändå har jag kollat varje dag, pinsamt, förlåt!

 • Naima skriver:

  Så snyggt!!

 • Trendenser skriver:

  Absolut! Vinnarna är presenterade sedan länge både i respektive inlägg, i ett samlingsinlägg och på Facebookgruppen på Trendenser. Mer info här! https://trendenser.se/2015/january/vinnarna-i-julkalendern-2014.html

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.