Annons

Happy Friday!

Jag tar helg med en bild från dagens kontor. Det stora konferensbordet på Spinneriet, som har plats för 12 personer. Dagen till ära uppdukat med blommor, kaffe och kakor eftersom det väntades besök. Jag är så himla nöjd med Afterroom-stolarna som jag köpt från Menu. De är väldigt nätta. Trots att vi har så många på parad känns det inte trassligt och trångt runt bordet. Två tummar upp för det! Nu fattas bara en fin matta och de där glaslamporna som jag är på jakt efter. Men först, helg. Skön fredag till er.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Väldigt snyggt

 • Helene skriver:

  Vilket vackert bord. Var har du hittat det? Har letat länge efter ett stort bord med rustik träskiva.

 • biggeros skriver:

  Jätte font möblemang!!

 • Paulina skriver:

  Hej Frida,
  Tänkte på dig och din lampjakt häromdagen när jag gick förbi lampaffären på Linnégatan (elektrotekniska belysningsbyrån). De har ett par modeller av stora glasbolls-lampor. Tack för din toppen-braiga blogg! /Paulina

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.