Annons

Budgettips och billiga galgar

Titta vilket budgetfynd jag sprang på när vi var på Ica för att köpa lunch tidigare idag. Ett paket med 6 st svarta stålgalgar för 9,90 kr! De är så smäckra så man får plats med många, ändå är de tillräckligt stabila i kragen för att ta ytterplagg. Två tummar upp! Jag köpte med mig ett helg gäng till vår klädhäst som står i entrén här på Spinneriet. Kanske ett bra tips till dig som behöver extragalgar om det vankas gäster i helgen eller som bara vill ha det mer enhetligt med många av samma. Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma skriver:

  Oh, letar precis såna! Vilken typ av Ica hittade du dem på: Maxi, Nära…?

 • Frida skriver:

  Emma: Ica i Lindome. Very local och liten butik alltså. Man behöver inte åka till stort Ica maxi. Trevlig helg!

 • Lina skriver:

  Toppentips. Tack!!

 • Emma skriver:

  Tack för svar! Får kolla in min lilla Ica i Majorna då!

 • Anemonia skriver:

  Frida! I ditt inlägg "Stolkärlek" den 25/2 är en bild på en pall med zebramönstrat tyg. Jag blev så jätteförtjust i den, är ute efter en pall och den här föll mig verkligen i smaken! Men jag vet inte om det är jag som är dålig på att söka, men jag hittar inga uppgifter om var den finns att köpa, vad den kostar osv. Så jag vore väldigt tacksam om du kunde skriva var jag ska leta! Tack på förhand, vänliga hälsningar!

 • Sannie skriver:

  Jag brukar sällan be om något.. eller rättare sagt jag har aldrig gjort det tidigare. Men snälla, skulle du kunna gå in på instagram (@Regentsuniversity) och rösta på denna bilden: https://instagram.com/p/zfWgHlEW0R
  Det hade bettyt så himla mycket för mig! MASSA KÄRLEK <3

 • Matilda skriver:

  Har också köpt på mig de där. Älskar verkligen att de är så tunna så att man får plats med många plagg i garderoben!

 • Annika skriver:

  Söker någon en klädstång i rör som på bilden så finns de att beställa på http://www.akeand.se

 • Fidan & Divine skriver:

  Fin blogg du har!
  Klicka gärna in hos oss

 • Ebba von Sydow skriver:

  Hej! Superbra tips. Från en klädnörd kommer här bara en liiiten bonusgrej: använd helst inte den här typen av galgar i garderoben för favoriter, det bästa (mest skonsamma) för plaggen är faktiskt – kanske designmässigt tråkigt nog – klassiska trägalgar. Bästa hälsningar från Ebba von Sydow

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.