Annons

Hemnetgodis på Luntmakargatan

Nämen, har ni sett vad som gått mitt öga förbi? Denna lägenhet är nämligen inte veckony, den har redan legat ute i 8 dagar enligt Hemnet och budgivningen pågår för fullt, men jag bjuder på den ändå. Varför? Jo. Det är nämligen inredningsbloggaren, stylisten och Äntligen-Hemma-programledaren Hanna Wessman som bor i denna tjusiga sekelskifteslägenhet på Luntmakargatan i Stockholm. För mer, klicka HÄR!
Foto: Bukowskis Real Estate

Kategorier:

Kommentarer

 • Anette Starby skriver:

  Åh vilken fin lägenhet & jag förstår att många vill ha den. Jättefina inspirationsbilder & det är verkligen min stil. Lycka till med budgivningen!
  Mvh Anette Starby

 • Li skriver:

  Herregud, va fin! Där vill man bo!

 • Michelle skriver:

  Wow så snyggt! Precis min stil, särskilt vardagsrummet.

 • Ebba von Sydow skriver:

  Så fint! Och så gulligt barnrum!! / Ebba

 • Anna skriver:

  FInt! Härligt att se lite färg och "tyngd", inte bara vitt, lätt och industriellt. Ett hemtrevligt hem!

 • Scottish Moments skriver:

  Appropå hemnet… Har aldrig varit så intresserad av det, men sen jag flyttade till Skottland finns så många udda objekt till salu på skotska motsvarigheten till hemnet så det är risk att jag blir hooked på att kolla på fastigheter till salu. Har hittat både hela öar, slott, fyrar och världens smalaste hus till salu haha. Något att drömma om….

 • Hanna skriver:

  Tack söta bästa Frida!
  Kram
  Hanna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.