Annons

DIY Art

Någon bad om en update på mitt abstrakta måleriprojekt från i våras. Tackar som frågar. Jag har låtit mig inspireras av… ähum storheter som Picasso, Miró, Malene Birger eller ja, kanske snarare ”valfri tvååring som gått loss med en bred pensel på vitt papper” om ni frågar min make. Jag kommer visa mer av nedan bilder nästa år, för de här ”tavlorna” är nämligen specialmålade för ett stylingprojekt. Jag kallar stilen improvesionism (he he… ”improviserande” eller ”improvement needed” det beror lite på hur man vill se det). I vilket fall blir det finare när man ramar in dem. Jag lovar. Ska som sagt visa mer av resultatet längre fram i vår. Men till dess, kladda på och köp snygga ramar. Dagens tips!
Vad man behöver? Inget märkvärdigt. Svart färg. En rulle vitt papper. Och en bred pensel. Om man vill göra det en smula mer avancerat – vattenfärg och akvarellpapper. Lite självdistans är också bra 😉 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Jojo skriver:

  Å så fint! Lite pyssel i mellandagarna kanske. Kan meddela att snön nu har anlänt till Övik, så hoppas den sveper över Umeå åxå 🙂 GOD JUL!

 • POOS skriver:

  Oavsett vad du inspirerats av så tycker jag att dom var fina 🙂

 • Nathalie skriver:

  Jag gillar de två i mitten. De ser riktigt proffsigt gjorda ut. Jag är också på g med abstrakt "konst" till min kommande tavelvägg så tackar för mer inspo.
  Ha det fint!

 • Lena skriver:

  Så enkelt men snyggt! En dyr ram och snygg passepartout kommer få det att se arty ut!

 • Anna-Maria skriver:

  Kul tips! Jag tycker att det ser väldigt lovande ut med ditt "kladdande"!

 • Frida skriver:

  De två i mitten skulle jag lätt kunna ha på väggen 🙂

 • Anonym skriver:

  de två i mitten och den sista bilden är verkligen jättefina! de skulle du lätt kunna börja sälja! Snyggt jobbat!

 • Nicklas skriver:

  Jag tycker dem är så läckra! Ibland behövs det inte mer än så, är själv svag för just abstrakt målningar! "I det enkla bor det vackra" – Ernst Kirchsteiger 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.