Annons

Veckans söndagssummering – v 44

Höstlov, Halloween och Allhelgona. Man skulle kunna tro att vecka 44 varit en lugn sådan i inredningsbranschen. Men icket. I vanlig ordning har det hänt så mycket att allt inte får plats i söndagssvepsformatet men här kommer en summering av några bloggsnackisar och nyheter som kan vara värda att ha koll på från veckan som gått. Enjoy!
Vi börjar med Acne som lanser ett nytt konstprojekt kallat Curater. En digital tavelram som kan byta motiv, och cureras på distans av konstkännare med koll. Så. Himla. Smart.
Mini Rodini har släppt en ny Home collection. Ni som älskade varmkorvsprintet på deras barnkläder, spana in DETTA. Har du ingen återförsäljare i stan? Kolla in deras webbshop!
Och H&M har gjort en limiterad bok om sina designsamarbeten som ju firar 10 år i år. Jag. Vill. Ha! Boken släpps samtidigt som Alexander Wang-kollektionen den 6/11 i utvalda H&M-butiker. Häng på låset!
Lotta Agatons sambo (make?) Fredrik på Swoon har lanserat ett gäng nya badrumsmöbler i veckan som fått spinn i bloggosfären. Ja. Ni kan ju själva gissa vem som har stylat de fina pressbilderna….
Ett annat företag som fått mycket bloggcred sista tiden är Bang Olufsen. Deras nya Beoplay A2 med läderhandtag finns även på min önskelista i år. Jultomten förstår teknik hoppas jag?
Känner du dig less på perfektionshysterin som råder i inredningsvärlden kanske den nya inredningsboken Orka Torka kan vara något att önska sig under granen istället? En pamflett för det ordinära som tillkommit till följd av en Facebookgrupp / motreaktion på inredningsmagasin som Family Living och Mama. Tipstack till Bloggkommentatorerna. Veckans mest omskrivna hemnetobjekt då. Utan tvekan denna välbloggade rendering från Riksbyggen. Fler bilder hittar du HÄR! Ha en fin start på vecka 45!
Foton: Curater, Mini Rodini, H&M, Swoon, Beoplay, Orka Torka. Riksbyggen

Kommentarer

 • Anders skriver:

  Nån som vet vart man köpa taklampan ovan matbordet på bilden med det grå köket?
  Stort tack på förhand!

 • Jämtlandshanna skriver:

  Det där ormtrycket var riktigt fint! 🙂
  Kram

 • Frida skriver:

  Anders: Kolla in lampan Tokyo från Watt & Veke. Vet inte om det är den men väldigt lik!
  https://www.wattveke.se/tokyo.html

 • Anonym skriver:

  Såg Orka Torka på SVT nyss i morgonsoffan. Liiite extremt va?

 • Anette Starby skriver:

  Den där boken om hm.s samarbeten vill jag verkligen läsa för det vore intressant! Att det redan har gått 10 år & man undrar var tiden tar vägen? Ha en fortsatt trevlig måndag!
  Mvh https://starby.devote.se

 • Anonym skriver:

  Snyggt, sovrummet!

 • Jossan skriver:

  Hejsan.
  Just nu har jag en tävling på min blogg i samarbete med adventsstjärna.se
  Skulle vara roligt om du ville delta i tävlingen.
  https://mynameisjossan.myshowroom.se/tavling-vinn-vacker-adventsstjarna/
  Mvh Josephine

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.