Annons

Lika som bär: Fasettslipade vaser

Sugen på en fasettslipad vas? Det är knappt man kan se skillnad mellan dessa tu. Bortsett från materialvalet och prislapparna då förstås. Glas eller keramik? Vasen Laura från kedjan Hemtex eller Dusty Diamond från hantverkaren Anna Elzer Oscarsson? Lika som bär, inte sant! Tipstack till Erik.
Vas 1 – Glasvasen Laura i formpressat glas från Hemtex. Pris 199 kr
Vas 2 – Keramikvasen Dusty Diamond i grått av Anna Elzer Oscarsson, pris 905 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Haha, så lika att jag undrade var bild två var! 😉
  Kram

 • Anette Starby skriver:

  Vad snygga de är & jag funderar på att slå till på budget alternativet. Tack för inspirationen & ha en trevlig dag!
  Mvh Anette Starby

 • Camilla Bröyn skriver:

  Har sett den innan och tänkt att Hemtex inte äger någon självinsikt. Det är inte första gången dom kopierar rakt av. Kolla även in Kerstin:designs mönster Stickat som dom kopierade efter en Formex mässa, och kallar själva Feather. Jag blir så ledsen för alla duktiga designers skull!

 • Sara skriver:

  Jag försvarar inte designstöld men är du säker på vad som är hönan och ägget här? Vad jag kan se på hemsidan för dusty Diamond presenterades dessa produkter på senaste designmässan i Danmark och jag köpte hemtexvasen för över ett år sedan.

 • Frida skriver:

  Dusty diamond hade jag med i mitt stylingjobb för Abstracta som gjordes hösten 2012 / våren 2013 så nog har den funnits längre än ett år alltid 🙂

 • Anna Irene skriver:

  Men GUD vilket bra tips! Önskar lite att jag var hemma i Sverige och kunde köpa den nu 🙂 Jag har precis börjat blogga här ifrån Sydney, vore kul om du kikade in!
  https://annairene.com

 • På Selmas gata skriver:

  Jag har vasen från Hemtex sedan något år eller så, hade ingen aning om att det fanns en annan som var så lik. Använder min främst till tulpaner som gör sig så himla bra där.

 • Maria skriver:

  Har du några fina tips på lampor att ha i ett köksfönster som inte är hängande. Tycker att det är supersvårt. Det får inte bli för likt ett sov- eller vardagsrum!
  Tacksam för hjälp.
  Bästa hälsningar Maria

 • Anonym skriver:

  Riktigt snygga är de iallafall 🙂

 • Modevärlden skriver:

  Galet lika. Bra tips!
  Massor av inredningsinspiration idag på http://www.modevarlden.se.
  Kram Johanna

 • Lotta Kvist skriver:

  Hej jag vill göra ett inlägg angående hönan och ägget diskutionen; jag är nära vän med Anna och då hon visade mig de första skisserna låg jag och var höggravid på en soffa på hennes kontor. Min dotter föddes sedan augusti 2009. Så end of discussion. Anna var först. Innan triangeltrenden kom. Kram på er alla!

 • Anna Lena Mayor Ekeblad skriver:

  Jag blir så ledsen och trött. För lust att bara lägga ner penseln, slänga all färg och aldrig aldrig aldrig mer skapa något. https://mayorekeblad.blogspot.se/2014/11/avskedsansokan-till-mig-sjalv.html

 • susanne kings skriver:

  Rent ut sagt förjäkligt! Så dåligt av dessa stora företag. Är det ens lagligt?
  Kram Susanne

 • Anonym skriver:

  ett till tips på lika som bär: Är inte Tre Sekels Greta soffa (2012) väldigt lik Studio Ilses Seating for greating (2009)?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.